Wonen in de Vlusch

Krommenie Verkoop gestart
Van € 315.000 tot € 375.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 10 (10 beschikbaar)
  • Wonen 62 tot 73 m²
  • Aantal kamers 3

Project Wonen in de Vlusch

DE VERKOOP IS GESTART! INSCHRIJVING LOOPT TOT EN MET 14 APRIL 23:59 UUR.
In april start de verkoop van project Wonen in de Vlusch in Krommenie.
Wonend in de Vlusch ervaar je het beste van twee werelden: de rust en ruimte van een dorp met het bruisende en culturele Amsterdam om de hoek. In de Vlusch in Krommenie worden binnenkort twee markante vrijstaande appartementengebouwen gerealiseerd. Het gebouw bestaat uit drie verdiepingen met 10 appartementen in diverse groottes tussen de 60 en 75 m2 woonoppervlak. De appartementen hebben twee slaapkamers, zijn modern en comfortabel, met een knipoog naar de Zaanse architectuur. Daarnaast heeft ieder appartement een eigen buitenruimte!
Deze woningen zijn ideaal voor starters, kleine gezinnen en/of senioren.

WAT MAAKT WONEN IN DE VLUSCH BIJZONDER?
Vlusch is een langgerekte, aangesloten bebouwde straat tussen Krommenie en Krommeniedijk. Volgens bewoners in de straat woont men niet ‘aan het Vlusch’, maar ‘in de Vlusch’. De twee kleinschalige appartementsgebouwen zijn gelegen aan het begin van de straat, op loopafstand van het centrum van Krommenie. Je wandelt zo naar de winkelstraat, de supermarkt en het Agathepark. Of je pakt de trein op het nabijgelegen station en bent binnen 25 minuten in hartje Amsterdam.

Vanaf de voorzijde is er vrij uitzicht op het water. Op de rustige locatie is ook voldoende gelegenheid om auto’s te parkeren. Er worden 5 parkeerplaatsen te koop aangeboden (koopsom € 15.000,- V.O.N.).

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop april 2022

Woningtypen

Van de 10 huizen in dit project zijn er nog 10 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Wonen in de Vlusch

Van € 315.000 tot € 375.000 v.o.n.