Bousberg

Landgraaf Verkoop gestart
Van € 395.000 tot € 417.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 21 (geen beschikbaar)
 • Wonen 123 m²
 • Aantal kamers 1
 • Perceel 585 tot 618 m²

Project Bousberg

Wonen in Villapark De Bousberg betekent wonen op de mooiste locatie in Zuid- Limburg aan de rand van de Brunssumerheide in Landgraaf. Wonen waar de natuur letterlijk tot aan uw deur komt. Het rustgevende uitzicht vanuit de woning, waar u thuis komt na een vaak hectische dag, is de belangrijkste waarde van wonen in Villapark De Bousberg.

In villapark De Bousberg komen meerdere bouwtypes: Beuk, Wilg en Lariks. Daarnaast zijn er enkele bouwkavels beschikbaar.

Kenmerkend aan de types is dat de woningen in een L-vorm rondom de grote patiotuin zijn gebouwd. Alle verblijfsruimten zijn om deze patio gesitueerd en hebben op deze manier direct contact met de eigen tuin en het omliggende landschap. De entree van de woning is royaal en leidt u direct door het huis naar alle verblijf- en slaapruimten. De woning is hierdoor efficiënt en ook levensloopbestendig, omdat alle ruimten zich op de begane grond bevinden. Vanuit de open keuken en zithoek kijkt u uit op de oprit en tegelijkertijd op de patio. Vanuit de woonkamer kijkt u door het riante en te openen raam op de patio.

Het unieke aan dit concept is de gezellige beslotenheid en privacy in de directe natuur en het idee om uw eigen patio als bijzondere buitenkamer te kunnen ervaren.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop mei 2017

Woningtypen

Van de 21 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Lariks

  Vrijstaande woning en bouwgrond Van € 395.000 tot € 417.500 v.o.n.
  • wonen 123 m² wonen
  • aantal kamers 1 kamer
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Larikslaan 5 Verkocht wonen € 172.000 v.o.n.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Bousberg

Van € 395.000 tot € 417.500 v.o.n.