Villa de Linde Leende

Leende Verkoop gestart
Van € 829.900 tot € 839.900 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 6 (6 beschikbaar)
  • Wonen 148 tot 156 m²
  • Aantal kamers 3

Project Villa de Linde Leende

Aan de Kerkstraat 1, op de huidige locatie van van de Plas Interieurs in het centrum van Leende wordt een exclusieve appartementenvilla ontwikkeld met 4 appartementen en 2 penthouses.

In Villa de Linde kunt u exclusief en gelijkvloers wonen met de ruimte die u gewend bent. Tegelijkertijd heeft u ook nog eens de beschikking over 2 a 3 royale privé terrassen of balkons met rondom een prachtig ontworpen groene tuin.

De appartementen en penthouses liggen elk op de hoek en hebben daarmee vanaf 3 zijdes glaspartijen, die zorgen voor veel daglicht en prettig uitzicht. De ruime appartementen en penthouses beschikken elk over een fraaie living met zichtlijnen op de privé terrassen, een leefkeuken met kookeiland en kastenwand (bij de prijs inbegrepen) en een ruime eetkamer grenzend aan het terras. De study is met design glasdeuren af te scheiden van uw keuken, deze extra kamer biedt alle mogelijkheden voor werk, sport, hobby of studie. Optioneel kunt u deze inrichten als logeerkamer met extra badkamer. De masterbedroom aan de achterzijde is heerlijk ruim, vanuit hier betreedt u uw dressing en de compleet uitgeruste badkamer met daglicht.

Naast uw privé terrassen heeft u de beschikking over de gezamenlijke tuin rondom de villa. Hier heeft u de ruimte voor een uitgebreide barbeque met vrienden, of een gezellige middag met familie, maar bijvoorbeeld ook de mogelijkheid voor een feest in de tuin. Diezelfde tuin biedt u alle andere dagen van het jaar een fraai uitzicht vanuit uw appartement en een mooi beeld vanaf de straat. Groenpartijen met wolkenhagen, bloeiende planten, bomen en een gazon omlijsten de klassieke villa.

Uw auto parkeert u comfortabel in de stallingsgarage onder het gebouw, hier zijn 6 extra royale privé parkeerplaatsen voor elk appartement bij de prijs inbegrepen. Uw eventuele tweede auto parkeert u aan de achterzijde van de tuin op uw 2e privé parkeerplaats. Naast een ruime privé berging in de stallingsgarage is er tevens een gezamenlijke fietsenberging op maaiveldniveau.

De appartementen meten circa 150 m2. Wilt u op de hoogte blijven van de voortgang, meldt u zich dan aan als geïnteresseerde via Funda, ofwel via de projectwebsite.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Nu
Start verkoop maart 2022
Verwachte start bouw november 2022
Verwachte oplevering april 2024

Woningtypen

Van de 6 huizen in dit project zijn er nog 6 beschikbaar

Verkoopmakelaar

HUYSSHOP

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Villa de Linde Leende

Van € 829.900 tot € 839.900 v.o.n.