De Lindse Acht

Leende Bouw gestart
Van € 589.000 tot € 690.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 8 (4 beschikbaar)
  • Wonen 145 tot 172 m²
  • Aantal kamers 4 tot 6
  • Perceel 585 tot 936 m²

Project De Lindse Acht

Welkom in De Lindse Acht

Droomt u van een heerlijk huis aan een prachtige, groene laan? Een vrijstaande nieuwbouwwoning met alle ruimte en comfort om te wonen zoals u dat wilt? In een gezellig dorp met alle faciliteiten die u zich kunt wensen? Dan is De Lindse Acht uw nieuwe thuis. Dorps, groen én eigentijds. Of zoals we in Brabant zeggen: Da’s een skon plekske.

De acht vrijstaande woningen van de Lindse Acht verrijzen aan de Irislaan. Een prachtige, lommerrijke laan met bomen aan weerszijden. De woningen vormen tezamen een prachtig geheel ...

Het achttal is in harmonie met elkaar, maar door toepassing van verschillende kleuren en verfijnde details krijgt iedere woning toch z’n eigen karakter. Zo heeft een viertal woningen een dakkapel, zijn er vier woningen met een erker aan de voorzijde en een tweetal met een speels balkon. Juist die mix zorgt voor een levendig straatbeeld.

De Lindse Acht telt in totaal vier royale gezinswoningen en vier ruime levensloopbestendige woningen. Daarmee biedt dit nieuwste stukje Leende een thuis aan jong en oud en ontstaat er een diverse wijk. Als bewoner beschikt u over een ruime tuin met een eigen berging. Parkeren doet u op eigen erf. Voor uw bezoek is er voldoende parkeergelegenheid aan de straat.

De Lindse Acht: een plek voor jong en oud!

MET DE BOUW VAN BOUWNUMMERS 1 tot en 4 is reeds aangevangen.

MET PRIJSGARANTIE!

DUURZAME WONINGEN, ENERGIELABEL A+++

WARMTEPOMP
De woningen in De Lindse Acht worden uitgerust met een warmtepomp voorzien van een boiler. Dit systeem is geschikt voor zowel de verwarming van de woning als voor de bereiding van warm tapwater.

ALL­ ELECTRIC
Door gebruik te maken van een warmtepomp kunnen we de woningen gasloos bouwen. Hiermee voldoen de woningen in De Lindse Acht aan de nieuwste wettelijke eisen en profiteert u van een duurzame én toekomstbestendige woning!

DUURZAME ENERGIE
De woning wekt zelf elektriciteit op door middel van zonnepanelen. Optioneel kunt u nog extra zonnepanelen toevoegen, zodat de panelen een groot gedeelte van uw elektrabehoefte verzorgen.

AANPASSINGEN EN UITBREIDINGEN DOORVOEREN OF ZELF AAN DE SLAG?
De keuzes om van een huis een droomhuis te maken, verschillen natuurlijk per persoon. U kunt via de kopersbegeleiding een keuze maken uit de verschillende aangeboden opties. Kiest u ervoor om na oplevering zelf aan de slag te gaan? Dat kan natuurlijk ook. Ook die keuzes legt u samen met de kopersbegeleiding vast.

EEN HOGE STANDAARD
Uw woning voorzien we standaard van het volledige pakket, bestaande uit een keuken, sanitair en tegelwerk. Wat betreft de tegels kunt u kiezen uit diverse varianten. Vanuit onze jarenlange ervaring hebben we een woonwensenlijst opgesteld, met daarop de populairste opties met bij­ behorende kosten. Samen met de verkopend makelaar kunt u hierin alvast uw eerste keuzes maken. In een later stadium krijgt u een
vaste persoonlijke begeleider toegewezen. Samen nemen jullie alle mogelijkheden door en zetten daarna de uitwerking van uw wensen op papier. Wilt u verdergaan dan de opties op
de woonwensenlijst? Er is altijd ruimte voor maatwerk. Ook deze wensen geeft u aan bij uw persoonlijke begeleider.

Foto's

Omgeving

Wonen in Leende

Leende ligt te midden van bos en water. Sinds jaar en dag stroomt het water van rivier de Groote Aa langs het dorp. Even verderop vindt u het Leenderbos, natuurgebied De Groote Heide met heide, bossen, vennen en riviertjes, en het Soerendonks Goor: een betoverend mooie waterplas, die al jaren een broedplaats is voor diverse watervogels.

Leende ligt vlak bij de A2, waardoor u met de auto in een kwartier in het centrum van Eindhoven bent en binnen 20 minuten in Weert. Heeze en Valkenswaard zijn met de auto zelfs al binnen 10 minuten te bereiken.

Leende heeft alles in huis
Uw nieuwe woning staat aan de rand van het dorp Leende. Dit bruisende dorp telt zo’n 4.500 inwoners en heeft alles in huis dat u in een dorp zou wensen. Op steenworp afstand vindt u onder andere een basisschool, een supermarkt, een ambachtelijke slager en bakker, de apotheek en een aantal uitstekende restaurants en brasseries. Net als de inwoners van Leende geniet u binnenkort van het ultieme bourgondische leven.

Leende kent een actief verenigingsleven. Voetballen, paardrijden, tennis, gym, handbal of golf: u vindt het in eigen dorp. En uiteraard mogen carnavalsverenigingen in dit gezellige Brabantse dorp niet ontbreken. Tijdens carnaval wordt Leende omgedoopt tot Blaosdonk, een naam die verwijst naar de bol boven op de kerktoren. En in de zomer trakteert Leende u op een kleinschalig muziekfestival: BuitenGewoon Lind.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Nu
Start verkoop juli 2022
Start bouw maart 2023
Verwachte oplevering maart 2024

Woningtypen

Van de 8 huizen in dit project zijn er nog 4 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing