Kwartshove - fase 1B

Leerdam Bouw gestart
Van € 322.000 tot € 435.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 29 (3 beschikbaar)
  • Wonen 134 tot 154 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 134 tot 318 m²

Project Kwartshove - fase 1B

GOED NIEUWS! IN OKTOBER WORDT GESTART MET DE HEIWERKZAAMHEDEN. DE VERWACHTING IS DAT AL VÓÓR DE ZOMER VAN 2021 DE EERSTE WONINGEN WORDEN OPGELEVERD!

Wil je gemoedelijk en duurzaam wonen in Leerdam? Kindvriendelijk, centraal en van alle gemakken voorzien? Dan is Kwartshove echt iets voor jou.

Na een succesvolle eerste fase is het nu de beurt aan fase 1B van Kwartshove. In deze fase worden 29 gasloze Nul-Op-de-Meter woningen in tuindorp-architectuur gerealiseerd. Kwartshove is onderdeel van Broekgraaf: een dorps geheel waar ontmoeten en spelen centraal staat te midden van een groene en waterrijke omgeving.

De verscheidenheid aan woningtypes maakt Kwartshove voor iedereen aantrekkelijk. Van ruime rij- en hoekwoningen tot drie-onder-één-kapwoningen. Ieder woningtype heeft haar eigen karakter, gekenmerkt door prachtige details in de gevels. De woningen hebben grote tuinen en zijn op fraaie wijze met groen omgeven. In de hele wijk waan je je in een sfeervol tuindorp.

Wist je dat Nul-Op-de-Meter inhoudt dat de woning evenveel energie opwekt als gebruikt, waarbij ook het huishoudelijk gebruik is inbegrepen? Dat scheelt aanzienlijk in de energie kosten! En daarnaast bestaat ook nog de mogelijkheid om tot wel € 25.000,- extra te lenen voor de aankoop van een Nul-Op-de-Meter woning.

Wil je meer weten over de beschikbare woningen? Neem gerust contact met ons op, we vertellen je graag meer. Want nu instappen betekent volgend jaar al de sleutels van je nieuwe woning!

Foto's

Omgeving

Leerdam:

Leerdam is een sfeervol stadje dat bekend staat als Glas-stad met een prachtige ligging aan de rivier de Linge. Daarnaast is Leerdam ook wereldwijd bekend om de heerlijke kaas! Het heeft een centrale plek in Nederland waardoor de rest van Nederland makkelijk te bereiken is.

In Leerdam heb je alle voorzieningen binnen handbereik en bent je binnen een half uur in Utrecht. Een gezellig oud centrum met diverse winkels, leuke restaurants, de wekelijkse markt, maar ook een ruime keuze in scholen, zowel basis als voortgezet onderwijs.

In en rondom Leerdam is genoeg te beleven. Langs en op de Linge kun je wandelend, fietsend of varend op avontuur in de groene omgeving. Daarnaast is er een breed aanbod aan sportverenigingen met onder andere voetbal, hockey, tennis en golf. Ook op het gebied van cultuur is er genoeg te doen, er zijn regelmatig evenementen zoals glasdagen, koopzondagen en markten. In Leerdam hoef je je geen moment te vervelen.

Broekgraaf:

De wijk Broekgraaf is een nieuwe, ruime en kinderrijke wijk. Sinds 2014 wordt Broekgraaf in zes fases aangelegd en wordt er een grote verscheidenheid aan woningen gerealiseerd. De wijk wordt omarmd door de natuur, maar is zelf ook groen en waterrijk.

De woonbuurtjes in de wijk krijgen hun eigen sfeer. De buurt Kwartshove krijgt de sfeer van een tuindorp dat wordt gekenmerkt door diepe voortuinen en verschillende kapvormen.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop mei 2020
Start bouw september 2020

Woningtypen

Van de 29 huizen in dit project zijn er nog 3 beschikbaar

Verkoopmakelaars

leuk! makelaars

Vandaag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 0183-668811

Van Ekeren Kuiper Leerdam

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0345-632100
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing