De Coulissen

Leidschendam
Van € 885.000 tot € 1.490.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 15 (16 beschikbaar)
  • Wonen 131 tot 234 m²
  • Aantal kamers 4 tot 5
  • Perceel 607 tot 1.306 m²

Project De Coulissen

Je ziet ze veel op schilderijen, coulisselandschappen. Een romantisch vergezicht, waarvan het lijkt alsof het altijd al bestond. Links een aantal hoge populieren, in het midden een boerenwoning met landerijen, rechts de kerktoren en de contouren van het dorpje verderop. Het lijkt alsof alle elementen achteloos zijn uitgestrooid over de horizon, waarachter zojuist de zon opkomt...

En dit is ook het toneel van uw eigen woning in De Coulissen! Wonen in een dergelijk landschap betekent voor u vooral genieten van de ruimte, het uitzicht en de geregisseerde plaatsing van natuurlijke elementen zoals bomen, hagen en struiken in uw woonomgeving. Een oase van rust... met het geluid van de natuur op de achtergrond.

In dit prachtige, groene kavellandschap tussen Leidschendam en Voorschoten worden 10 riante kavels van ruim 600 tot 1300 m2, met hierop een viertal villa ontwerpen van Zeinstra Veerbeek Architecten aangeboden. Deze verschillende ontwerpen van de woningen, variërend van circa 131 tot 234 m2 woonoppervlak, passen bij het landschappelijk uitgangspunt van het coulisselandschap. Geen kakofonie aan bouwstijlen, maar maximale diversiteit door variatie op hetzelfde thema. Daarnaast wordt er een optimale verstrooiing van de woningen over het plangebied voorgesteld, zodat u zicht heeft naar alle zijden, zonder dat de privacy van u en uw buren in het gedrang komt. Doorlopende voorgevels, slim geplaatst, bieden tegelijkertijd beschutting, rust en een riant privé-terras. De gekozen materialen voor uw woning combineren op een smaakvolle manier met de kleuren en texturen van het landschap. Het palet dat gebruikt is voor de woningen bestaat uit natuurlijke tinten bakstenen, verschillende houtsoorten en leipannen. Door een slimme variatie van deze materialen toe te passen, creëren we een ingetogen verscheidenheid, die de eenheid juist versterkt.

Interesse? Schrijft u zich dan nu in!

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 15 huizen in dit project zijn er nog 16 beschikbaar

Verkoopmakelaar

WVK Makelaars

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 070-3861210
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Coulissen

Van € 885.000 tot € 1.490.000 v.o.n.