Leidschekade

Leidschendam
Van € 450.000 tot € 1.049.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 6 (geen beschikbaar)
 • Wonen 87 tot 224 m²
 • Aantal kamers 1
 • Perceel 130 tot 135 m²

Project Leidschekade

BINNENKORT IN VERKOOP LEIDSCHEKADE!

Wonen aan het water in het gezellige Leidschendam. In een appartement of herenhuis met karakter. Binnenkort kan deze woondroom gerealiseerd worden! Nog even en dan start de verkoop van het project Leidschekade Leidschendam; zes gave woningen om heel lang van te genieten. Meld nu aan voor de nieuwsbrief op de projectwebsite en blijf op de hoogte van deze duurzame nieuwbouwontwikkeling!

Deze unieke ontwikkeling bestaat uit;

- 2 luxe grachtenpanden oppervlaktes tussen de 192 tot 224 m2, prijsindicatie vanaf € 925.000,- v.o.n.
- 4 luxueuze appartementen, waaronder 2 parterre appartementen, met oppervlaktes tussen de 87 tot 133 m2,
prijsindicatie vanaf € 450.000,- v.o.n.

Alle woningen hebben uniek uitzicht over de Vliet en haar passerende boten. De woningen worden gerealiseerd met hedendaags comfort in een klassieke bouwstijl. De woningen zullen voldoen aan de laatste isolatienormeringen en zullen o.a. ook worden voorzien van een moderne warmtepomp.

Leidschendam ligt ideaal. U heeft hier alles voorhanden en bent desgewenst ook zo in het centrum van Den Haag, Delft, Leiden en Zoetermeer. Net iets verderop ligt Rotterdam. Vanaf deze woonlocatie reist u eenvoudig met eigen of openbaar vervoer. Net waar u de voorkeur aangeeft.

Er is een rijk aanbod van voorzieningen die u lopend of fietsend kunt bereiken. De keus aan winkels is groot. Voor een dagje winkelen kunt u bijvoorbeeld naar de onlangs geopende Westfield Mall of the Netherlands. En wilt u lekker uit eten of gezellig ergens iets drinken, dan kunt u kiezen uit één van de horecagelegenheden om de hoek. Wie kiest voor het aanbod van Leidschekade woont ook fijn dichtbij de Vliet en vaart zo naar Delft, Leiden of de Kaag. Bijzonder!

De vanaf prijzen van de woningen betreffen prijzen exclusief parkeerplaats.

INDIEN U ZICH AANMELDT OP DE PROJECTWEBSITE KUNNEN WIJ U OP DE HOOGTE HOUDEN VAN DE DATUM VAN HET IN VERKOOP GAAN VAN DIT PROJECT EN DE DEFINITIEVE VERKOOPPRIJZEN

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 6 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Appartementen

  Bovenwoning Van € 450.000 tot € 649.000 v.o.n.
  • wonen 87 tot 133 m² wonen
  • aantal kamers 1 kamer
  Geen huizen beschikbaar
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.
 • Herenhuizen

  Geschakelde woning Van € 925.000 tot € 1.049.000 v.o.n.
  • wonen 192 tot 224 m² wonen
  • aantal kamers 1 kamer
  Geen huizen beschikbaar
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Verkoopmakelaar

WVK Makelaars

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 070-3861210
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Leidschekade

Van € 450.000 tot € 1.049.000 v.o.n.