Dorpshart Leimuiden

Leimuiden Bouw gestart
Van € 519.000 tot € 749.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 27 (9 beschikbaar)
  • Wonen 121 tot 169 m²
  • Aantal kamers 5 tot 6
  • Perceel 112 tot 206 m²

Project Dorpshart Leimuiden

Wonen in het dorpshart met ligplaats in de haven. Als liefhebber van water én van die gezellige en gemoedelijke dorpssfeer, kun je in Leimuiden je hart ophalen. Want midden in het dorp ontwikkelen we het noordelijke deel van Dorpshart Leimuiden: 19 eengezinswoningen en 8 comfortabele appartementen.

Alle eengezinswoningen krijgen een eigen ligplaats in de haven, dichtbij je huis. En dan heb je ook nog eens de keuze uit een breed scala aan typen woningen. Zoals een van de schuurwoningen met z'n royale woonlagen, of een van de boederijwoningen met z'n karakteristieke uiterlijk. De schipperswoningen combineren de stoere uitstraling van een pakhuis met volop leefruimte. Echt bijzonder is de Hooimijt, een karakteristieke en ruime vrijstaande woning.

De appartementen worden ondergebracht op de eerste en tweede verdieping van een kleinschalig appartementencomplex. Elk appartement beschikt over 3 kamers en zijn door de vele glaspartijen ruim en licht uitgevoerd.
In de plint van het complex is ruimte voor winkels en bedrijven. Die zorgen voor een gezellige dynamiek in het dorpshart.

Foto's

Omgeving

Leimuiden ligt in het groen omringt door water en tegelijkertijd dichtbij de belangrijke uitvalswegen. Vanuit het dorp rij je de provinciale weg N207 op. Een directe route naar Noord- of Zuid-Holland. En wil je naar Amsterdam, Den Haag of Schiphol? Via de A4 ben je er in een mum van tijd. Voor de basisvoorzieningen hoef je overigens het dorp niet uit. Winkels, basisscholen, horeca en basiszorg zijn ruim voldoende aanwezig. Comfortabel wonen en gemak gaan hand in hand.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Nu
Start verkoop juni 2019
Start bouw januari 2020
Verwachte oplevering januari 2022

Woningtypen

Van de 27 huizen in dit project zijn er nog 9 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Dorpshart Leimuiden

Van € 519.000 tot € 749.000 v.o.n.