Wonen in Batavia Haven

Lelystad Verkoop gestart
Van € 180.500 tot € 710.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 36 (3 beschikbaar)
  • Wonen 49 tot 229 m²
  • Aantal kamers 2 tot 5

Project Wonen in Batavia Haven

Wonen in Batavia Haven:
Wilt u ook een prachtig appartement nabij het Markermeer en uitwaaien op de boulevard? Dan is Batavia Haven de plek voor jou. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar.

Het appartementencomplex beschikt in totaal over 36 appartementen waarvan twee penthouses!
Wonen in Bataviahaven is voor iedereen. Er zijn royale appartementen en luxueuze penthouses dit is een plek voor echte levensgenieters die aan het water willen wonen. In totaal komen er 34 royale appartementen tussen de 49,4 en 167,5 m2. En twee penthouses. Van circa 230 -240 m2.

In het nieuwe wooncomplex woon je in Amsterdamse sferen. Het stoere gebouw past bij de industriële sfeer van de haven. Het ontwerp is gebaseerd op de pakhuizen uit de Gouden Eeuw. De strakke lijnen en kenmerkende hoge ramen doen denken aan de iconische Amsterdamse havengebouwen. De kleur van de robuuste bakstenen geven het een moderne twist.
In Batavia Haven woon je aan de kust, met uitzicht over het Markermeer en met alle voorzieningen nabij. Op de begane grond vind je diverse horecagelegenheden. Alle appartementen hebben een eigen parkeerplaat en berging.

Het robuuste gebouw past bij de industriële uitstraling van het havengebied en sluit aan bij het eerste complex. De strakke horizontale lijnen en hoge ramen doen denken aan de Amsterdamse pakhuizen uit de Gouden Eeuw. De donkerrode bakstenen en ronde hoeken van het gebouw geven de haven een eigen identiteit.

Kortom: Bataviahaven is toonaangevend voor Lelystad, schitterend gelegen aan de kust. Flaneren over de boulevard is mogelijk, de nabij gelegen gezellige restaurants en winkeltjes hebben de deuren open om een hapje te eten of een kopje koffie te drinken. De havenkom Bataviahaven ligt zomers vol mooie jachten en vloten.

Een fantastische plek om te wonen aan het Markermeer.

Omschrijving van de omgeving
Bataviahaven is toonaangevend voor Lelystad, schitterend gelegen aan de kust. Flaneren over de boulevard is mogelijk, de nabij gelegen gezellige restaurants en winkeltjes hebben de deuren open om een hapje te eten of een kopje koffie te drinken. De havenkom Bataviahaven ligt zomers vol mooie jachten en vloten.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop oktober 2018

Woningtypen

Van de 36 huizen in dit project zijn er nog 3 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing