Buizerdkwartier

Lelystad
Van € 310.000 tot € 550.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 35 (30 beschikbaar)
  • Wonen 101 tot 157 m²
  • Aantal kamers 5 tot 6
  • Perceel 112 tot 432 m²

Project Buizerdkwartier

De toewijzing heeft plaats gevonden, en alle bouwnummers zijn direct onder optie.

Nieuw project in De Warande
IJsselland Ontwikkeling is de ontwikkelaar van een nieuw project in uitbreidingswijk Warande van Lelystad.
In deelgebied De Olmen – Buizerdweg is de verkoop gestart van 16 rijwoningen, 16 levensloopbestendige woningen, 2 tweekappers en 1 vrijstaande woning.
Het plan ligt in het wijkplein Warande. Enkele functies zijn geclusterd, bevinden zich langs de hoofdfietsroute en richten zich op een centraal plein, namelijk een supermarkt, kinderopvang, een basisschool en medische voorzieningen.
Een uitstekende locatie voor gezinnen met de kinderopvang om de hoek en voor senioren met alle benodigde voorzieningen dichtbij. Daarnaast is de bushalte op loopafstand.

Het Buizerdkwartier, sfeervol woongebied in Warande
Wonen naast de Oostvaardersplassen. Het klinkt als een droom, maar het kan écht. Naast dit prachtige natuurgebied wordt nieuwbouwwijk Warande ontwikkeld. In de wijk wisselen groene lanen, brede vaarten en sfeervolle woonbuurten elkaar af. Eén van die buurten is het Buizerdkwartier.

Volop voorzieningen
Het Buizerdkwartier wordt aan de rand van het MFA-eiland gerealiseerd, in de kern van de wijk. Een klein stukje lopen en je bent bij voorzieningen als de supermarkt en het kindcentrum. Niet alleen de voorzieningen in de buurt zijn dichtbij, ook de rest van Lelystad is goed bereikbaar: het centrum en het station bevinden zich op slechts 10 minuten fietsen. Vanaf het station verplaats je je gemakkelijk door het land: met de Hanzelijn sta je in 40 minuten in Amsterdam en in 35 minuten op de Zuidas. Naar Almere Centrum reis je in een klein kwartier en Zwolle bereik je in een halfuur. Ga je liever met de auto op pad, dan rijd je in 5 minuten naar de oprit van de A6.

16 rijwoningen:
De statige woningen oriënteren zich duidelijk op het wijkplein. De eengezinswoningen hebben standaard 3 slaapkamers en een vaste trap naar de 2e verdieping. Deze verdieping biedt de mogelijkheid tot een extra slaapkamer of thuiswerkplek.
Aan de voorzijde van de woningen wordt een zogenaamde 'Delftse stoep' aangelegd voorzien van een zitelement. Alle woningen zijn aan de achterzijde bereikbaar via een achterpad.

16 levensloopwoningen:
De begane grond van de levensloopwoningen is standaard voorzien van een badkamer en slaapkamer. De woonkamer is aan de achterzijde van de woning waardoor er direct contact met de tuin is.
De verdiepingen van deze woningen zijn door middel van een vaste trap te bereiken. Er wordt standaard op de verdieping één slaapkamer aangebracht en een techniekruimte voor de installaties die ook als bergruimte te gebruiken is.

2 tweekappers en 1 vrijstaande woning:
De tweekappers vormen samen met de vrijstaande woning een kenmerkende bebouwing in de wijk. De woningen liggen aan de achterzijde aan het water.
De plattegrond van de woningen bestaat uit een ruime woonkamer en aansluitende keuken. De keuze om voor of achter te wonen is aan jou. De woningen bieden ruimte aan 3 slaapkamers en een indeelbare zolder die groot genoeg is voor een extra slaapkamer of thuiswerkplek.
Het parkeren gebeurd op het eigen erf.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 35 huizen in dit project zijn er nog 30 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing