Princenparc

Leusden Verkoop gestart
Van € 520.000 tot € 875.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 38 (38 beschikbaar)
  • Wonen 137 tot 220 m²
  • Aantal kamers 5 tot 7
  • Perceel 100 tot 212 m²

Project Princenparc

Heb je altijd al royaal willen wonen in het groen? Op een prachtige locatie aan de Kastanjelaan in Leusden worden 38 riante woningen gerealiseerd in het lommerrijke plan Princenparc. Een uniek en duurzaam woonconcept met een buitengewoon luxueuze en natuurlijke uitstraling. De woningen liggen heerlijk rustig aan een park, waardoor je je direct thuis voelt!

De omgeving is adembenemend mooi. Leusden ligt tenslotte deels op de Utrechtse Heuvelrug, deels in de Gelderse Vallei waar je eindeloos kunt wandelen en fietsen. Het heeft de gemakken van een stad én het gemoedelijke van een dorp. En naast al deze pluspunten die wonen in PrincenParc je biedt, ben je vanaf deze centrale plek in het land ook gewoon in no-time waar je wilt zijn, zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

In dit unieke concept liggen de woningen ‘gedrapeerd in het groen’. Doordat het naastliggende park zoveel mogelijk het plan in wordt getrokken, geniet je hier van alles om je heen; de vogels en de vlinders, heerlijk geurende bloemen voor je huis en prachtig verkleurende bladeren in de herfst.
Het parkeren is ingericht aan een kant van het plan, waardoor er geen verkeer voor je woning langsrijdt. Lekker rustig dus! Bovendien is de opstelling van de woningen zo dat je je eigen privacy op kunt zoeken en tegelijkertijd ook de kans krijgt om elkaar te ontmoeten. Net wat je wilt!

Alle woningen zijn voorzien van een lucht-water warmtepomp, mechanische ventilatie met warmteterugwinning, triple glas en vloerverwarming op de 1e en 2e verdieping (verwarmen en koelen). De badkamer wordt standaard geleverd met wastafel en hangend toilet. Al het sanitair is van Villeroy & Boch.

-----INSCHRIJVEN KAN TOT 15 MEI 23:59-----

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop april 2022

Woningtypen

Van de 38 huizen in dit project zijn er nog 38 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Princenparc

Van € 520.000 tot € 875.000 v.o.n.