Kalfsheuvelii.nl

Leuth Bouw gestart
Van € 425.000 tot € 475.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 11 (6 beschikbaar)
  • Wonen 117 tot 118 m²
  • Aantal kamers 3 tot 4
  • Perceel 242 tot 299 m²

Project Kalfsheuvelii.nl

VERGUNNING VERLEEND, BOUW START 1e KWARTAAL 2023!

De verkoopprijzen voor deze levensloopbestendige, gasloze en zeer energiezuinige woningen is vanaf € 425.000,- VON

Het project
Ontdek het project Kalfsheuvel II in het dorp Leuth: een kleinschalig plan met een mix van ruime, levensloopbestendige, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen. In totaal komen er 11 duurzame woningen met een moderne en landelijke architectuur. Gaat u hier wonen, dan geniet u van een landelijke en rustige omgeving.

Modern en landelijk wonen: klaar voor de toekomst Duurzaamheid en wooncomfort staan voorop. De woningen zijn gasloos. Ook zijn ze voorzien van een lucht/water warmtepomp en een ventilatiesysteem met warmteterugwinning. Natuurlijk zijn de woningen ook voorzien van zonnepanelen. In de comfortabele woningen vindt u de woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer op de begane grond. De badkamer is direct vanuit de slaapkamer te bereiken: ideaal. Ook op de eerste verdieping is er ruimte voor een extra badkamer en extra (slaap)kamers. Verder is elke woning uit te breiden door één of meerdere kamers te vergroten. U ziet: het zijn woningen waarmee u volledig op de toekomst bent voorbereid!

Energiezuinig en duurzaam
Sinds 1 januari 2021 moet elke nieuwbouwwoning die wordt opgeleverd voldoen aan de eisen voor Bijna Energieneutraal Gebouw, oftewel BENG. Dit houdt in dat het energieverbruik van de woning bijna nul is. Het energielabel van deze woning is minimaal een A+++

Bijzonderheden:
* Percelen vanaf ca. 238 m², woonoppervlakte 118 m².
* De woningen krijgen op de begane grond standaard een vloerverwarming systeem.
* Bij Kalfsheuvel II maken we dankbaar gebruik van de zon, een onuitputtelijke energiebron. Met de op het dak geïnstalleerde zonnepanelen wordt 100% duurzame en groene energie opgewekt. Daarmee wordt de CO2-uitstoot verlaagd.
* De woningen worden voorzien van een Lucht/water-warmtepomp.
* De woningen worden verkocht met Woningborggarantie welke u 2 zekerheden biedt : de afbouwwaarborg en de herstelwaarborg.

De ligging
Het mooie, landelijke dorp Leuth behoort tot de gemeente Berg en Dal. Kalfsheuvel II wordt gerealiseerd aan de Kalfsheuvel, bij de Botsestraat en Morgenstraat. Het ligt tegen de zuidrand van het dorp. Op loopafstand vindt u de supermarkt en het Kulturhus, met onder meer een peuterspeelzaal, basisschool en sportfaciliteiten. Leuth is goed bereikbaar met de auto. De bus pakken? Deze rijdt rechtstreeks naar Millingen en Nijmegen. Nijmegen bereikt u binnen 15 minuten met de auto. In deze bruisende en bourgondische stad kunt u heerlijk winkelen, cultuur snuiven of gewoon lekker op het terras zitten aan het water. Nijmegen staat bekend om de Vierdaagse, de rijke geschiedenis, de groene stadsparken en interessante musea.

Voor uitgebreide uitleg over deze pluspunten verwijzen wij naar de uitgebreide brochure.

Interesse of nadere informatie? NEEM CONTACT OP MET BURGERS MAKELAARDIJ TE LEUTH

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start bouw december 2022

Woningtypen

Van de 11 huizen in dit project zijn er nog 6 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Kalfsheuvelii.nl

Van € 425.000 tot € 475.000 v.o.n.