Heereparck

Lisse Verkoop gestart
Van € 640.000 tot € 795.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 4 (4 beschikbaar)
  • Aantal kamers 1
  • Perceel 668 tot 859 m²

Project Heereparck

Heeft u de droom om zelf een woonhuis te realiseren naar eigen stijl en ideeën? Dan is dit wellicht het moment om toe te slaan!

Nu in verkoop, 4 riante bouwkavels geschikt voor de bouw van 4 vrijstaande villa’s, op een bijzondere locatie. Het project bestaat uit 6 bouwkavels, waarvan er 4 op de markt worden aangeboden.

De kavels variëren in grootte van ca. 668 m² - 859 m² en zijn geschikt voor de bouw van vrijstaande villa’s.

Heereparck ligt enerzijds rustig en op loopafstand van het centrum, anderzijds om de hoek van de Westelijke Randweg N208 vanwaar binnen 10 minuten op de A-4. Een drietal kavels hebben een unieke ligging aan vaarwater met aansluiting op de Ringvaart. In de omgeving van het plan staan diversen Bollenvilla’s. Deze woningen zijn kenmerkend voor de Bollenstreek en zijn te herkennen aan de imposante uitstraling en de rijke details. In het midden van het plan staat het gemeentelijk monument ‘villa Baka’ welke behouden zal blijven en een uitstekend voorbeeld is van deze architectuur. De nieuw te bouwen villa’s aan de Heereweg / Oranjelaan zullen qua vorm en uitstraling hierop gaan aansluiten.

Bestemmingsplan
Het ontwerp bestemmingsplan is te vinden op de landelijke website met de planindentificatie NL.IMRO.0553.Heereweg31en33-onx1

Het ontwerp bestemmingsplan heeft reeds ter inzage gelegen. Hierop zijn geen zienswijzen ingediend. Het bestemmingsplan is goedgekeurd door het college van B&W en moet vervolgens vastgesteld worden door de gemeenteraad. Na vaststelling door de gemeenteraad geldt er opnieuw een inzagetijd van 6 weken. Als hierop wederom geen zienswijzen of bezwaren binnenkomen is het bestemmingsplan onherroepelijk. Nadat het plan onherroepelijk is zullen de kavels aan de kopers worden overgedragen.

Spelregels verkoop
De bouwkavels worden verkocht door middel van een inschrijving. De volledige inschrijfvoorwaarden en bijlagen kunt u downloaden op de projectpagina.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop november 2021

Woningtypen

Van de 4 huizen in dit project zijn er nog 4 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Heereparck

Van € 640.000 tot € 795.000 v.o.n.