Lithse Land fase 2b

Lith Verkoop gestart
Van € 268.900 tot € 444.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 19 (10 beschikbaar)
  • Wonen 115 tot 168 m²
  • Aantal kamers 3 tot 4
  • Perceel 164 tot 397 m²
Blikvanger Maasoevers,vrijheid, natuur en alles binnen handbereik.

Project Lithse Land fase 2b

Met Lithse Land krijgt Lith er een prachtige nieuwe buurt bij. Het plan biedt een diversiteit aan woningen, waaronder rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen.

Lithse Land is lekker ruim opgezet. Er is veel aandacht voor groen. Dat zie je niet alleen terug in de royale kavels, maar ook in de inrichting van het openbaar gebied. De natuur krijgt de ruimte in de brede groenstroken, waarin ook mooie nieuwe bomen worden geplant.

Straatnamen
De straatnamen in het plan zijn appelrassen. Dit als verwijzing naar de fruitboomgaard die eerder op het plangebied was gesitueerd.

Woningen
De woningen in Lithse Land zijn opgezet in een dorpse stijl. Dankzij de uitgifte van vrije kavels ontstaat er een bijzonder gevarieerd straatbeeld, dat het dorpse karakter van het plan benadrukt.

De projectmatige woningen zijn uitgevoerd in hoogwaardige materialen, waarbij het kleurgebruik en de rijke detaillering de woningen een geheel eigen karakter geven. Van binnen zijn de woningen lekker ruim en praktisch van opzet.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop februari 2020

Woningtypen

Van de 19 huizen in dit project zijn er nog 10 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Lithse Land fase 2b

Van € 268.900 tot € 444.000 v.o.n.