Holmerskamp

Lochem
Van € 279.000 tot € 357.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 24 (21 beschikbaar)
  • Wonen 101 tot 130 m²
  • Aantal kamers 4 tot 5
  • Perceel 180 tot 289 m²

Project Holmerskamp

Holmerskamp is een nieuwe straat in Lochem die wordt gerealiseerd als zijstraat van de Haalmansweg, tussen de Berkel en het Twentekanaal. Hier worden 24 woningen gebouwd waarin nadrukkelijk ook ruimte is voor de uitoefening van een beroep of bedrijf. Het plan voorziet in kwalitatief hoogwaardige woningen met veel uitstraling in twee verschillende woon-/werkindelingen. Een unieke kans om te wonen en werken aan de Berkel!

Holmerskamp is al ‘de Lochemse ondernemersstraat’ genoemd. Het idee is om woon- en werkruimte te creëren voor de kleine ondernemer en zzp-er die de slaapkamer of garage als kantoor of werkruimte is ontgroeid, maar zeker geen fors bedrijfspand nodig heeft. Holmerskamp biedt mogelijkheden voor ondernemers om hun bedrijf te ontwikkelen, en om op een moderne en aantrekkelijke manier wonen en werken te gaan combineren.

Kreunen Bouw Lochem en de gemeente Lochem werken samen om die combinatie op deze locatie mogelijk te maken en laagdrempelig te houden. Iedereen met een inschrijving bij de Kamer van Koophandel is ondernemer en kan hier gaan wonen en werken.

De enige beperking is de aard van de bedrijvigheid. De ondernemer moet een bedrijf hebben met een lage milieubelasting en milieucategorie. Dat kan bijvoorbeeld zijn een nagelstudio, maar ook vrije beroepers met een kantoor of praktijk, zoals een administratiekantoor, verkoopkantoor, kapster, therapeut, logopedist, consulent, coach, adviseur, architect, tekstschrijver, fotograaf of kunstenaar vinden hier hun ideale woon/-werklocatie.

Inhoud : vanaf 381 m³
Woonoppervlakte : vanaf 101 m²
Overige inpandige ruimte : vanaf 30 m²
Externe bergruimte : vanaf 5 m²
Perceeloppervlakte : tussen de 180 m² en de 289 m²

Prijzen vanaf : € 279.000,00 v.o.n.

Holmerskamp biedt twee typen woon-werkeenheden:

Bij type 1 is het werkgedeelte, met een vloeroppervlak van 49,9 m2 en een eigen pantry, op de begane grond. De woonkamer met open keuken is op de eerste verdieping. Drie slaapkamers en een badkamer zijn op de tweede verdieping. Bij deze woning is het mogelijk een bescheiden maar vrijstaand bedrijfsgebouw te realiseren. Dit is optioneel en kan in overleg met de aannemer worden gerealiseerd.

Bij type 2 is de woonkamer met open keuken op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer. De tweede verdieping heeft een ruime zolder. Bij deze woning is het mogelijk een bescheiden maar vrijstaand bedrijfsgebouw te realiseren. Dit is optioneel en kan in overleg met de aannemer worden gerealiseerd.

360° foto's en video

360° foto's

Woningtypen

Van de 24 huizen in dit project zijn er nog 21 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Holmerskamp

Van € 279.000 tot € 357.000 v.o.n.