Maarssen buiten

Maarssen
Van € 230.000 tot € 350.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 25 (23 beschikbaar)
  • Wonen 57 tot 85 m²
  • Aantal kamers 1 tot 3
  • Perceel 173 tot 305 m²

Project Maarssen buiten

Bent u geïnteresseerd in dit project? Schrijf u in op de website: maarssenbuiten.nl

Maarssen Buiten, een buitenkans voor liefhebbers van betaalbaar en intiem recreëren in een groene, waterrijke en rustieke omgeving maar met de bruisende steden Utrecht én Amsterdam binnen handbereik.

De eerste fase van het project Maarssen Buiten bestaat uit de verkoop van veertien vrijstaande en zes geschakelde recreatiewoningen en de nieuwbouw van nog eens elf bungalows. Allen met een fenomenaal uitzicht op het achterliggende polderlandschap.

Zo geniet u tijdens uw ontbijt van het prachtige uitzicht over de velden, zo bent u in no time in de bruisende stad. Vanaf uw eigen voordeur staat u in nog geen twintig minuten in hartje Utrecht. De afstand tot Amsterdam is slechts vijfentwintig kilometer.

En hoewel Maarssen Buiten garant staat voor heerlijk wonen en genieten van rust en ruimte, vindt u toch alle voorzieningen vlakbij huis. Zo is het dichtstbijzijnde NS-station op nog geen tien minuten afstand in het naastgelegen Maarssen.

Ook om te genieten van kunst en cultuur hoeft u niet ver van huis te gaan. Het historisch centrum van Maarssen, met zijn beschermd dorpsgezicht, ligt letterlijk om de hoek. Hier kunt u bovendien naar hartenlust winkelen of uit eten gaan.

De directe omgeving is rijk aan recreatiemogelijkheden. De Maarsseveense Plassen zijn vlakbij en ook de Loosdrechtse Plassen zijn met de fiets of auto makkelijk te bereiken. Fietsend of wandelend langs de kronkelende rivier de Vecht, passeert u tal van indrukwekkende buitenplaatsen die getuigen van het rijke verleden van de streek.

Maarssen Buiten, alleen het woongenot is onbetaalbaar.

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 25 huizen in dit project zijn er nog 23 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Beumer Garantiemakelaars

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 030-6776000
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Maarssen buiten

Van € 230.000 tot € 350.000 v.o.n.