Hof van Assisi

Maastricht
Van € 850 tot 1.395 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 39 (geen beschikbaar)
 • Wonen 61 tot 82 m²

Project Hof van Assisi

Heeft u het digitale openhuis gemist, geen probleem! Druk op de volgende link en u kunt het hele openhuis terugkijken!

In het hart van Wolder aan de Medoclaan, realiseren we een woongebouw met 39 woningen voor een brede doelgroep. Zowel jongeren als ouderen zijn welkom met én zonder zorgvraag.

In Hof van Assisi heeft u keuze uit 4 verschillende woningtypen variërend van 61 tot 82 m². Er is extra geïnvesteerd in duurzame energietechnieken, dit leidt tot een verhoogd wooncomfort en een besparing op de energierekening. De appartementen zijn volledig drempelvrij en er is rekening gehouden met grotere draaicirkels. Er zijn appartementen met een en twee slaapkamers.

Duurzaamheid en een hechte gemeenschap zijn belangrijke uitgangspunten in dit woonconcept om waarde toe te voegen aan de leef- en woonkwaliteit. Dit wordt mogelijk gemaakt door het toepassen van vier belangrijke pijlers: buren+, duurzaamheid+, mobiliteit+ en zorg+. Daarnaast is er ook een Hofmeester (complexcoördinator) aanwezig. Kijk op onze website () voor meer informatie.

Inschrijven kan via de projectwebsite: het bekijken van de nieuwe promotievideo klik op:

Foto's

360° foto's en video

Video

Woningtypen

Van de 39 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Appartementen

  Bovenwoning, benedenwoning en tussenverdieping Van € 850 tot 1.395 /mnd
  • wonen 61 tot 82 m² wonen
  Geen huizen beschikbaar
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Hof van Assisi

Van € 850 tot 1.395 /mnd