De Veldschuur - Malden

Malden Verkoop gestart
Van € 299.500 tot € 499.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 12 (2 beschikbaar)
  • Wonen 106 tot 149 m²
  • Aantal kamers 3 tot 4
  • Perceel 157 tot 358 m²

Project De Veldschuur - Malden

De Veldschuur - Malden

In dit nieuwbouwproject tussen de Veldsingel en de Huikeling in Malden gaan in totaal 12 koopwoningen en 23 huurwoningen/appartementen gerealiseerd worden.

Twee-onder-één-kapwoningen
Aan de zuidkant van De Veldschuur komen 6 ruime twee-onder-één-kapwoningen. Buiten, aan de voorzijde, ervaart u de ruimte al. Het trottoir en een groene buffer scheiden de woning van de straat en dat voelt zeer luxe. Binnen is het niet anders. De grote U-vormige plattegrond maakt het mogelijk een leefkeuken en heerlijke woonkamer te maken. Grote raampartijen, soms tot op de vloer en een fraaie doorlopende kap met stijlvolle kaders kenmerken deze twee-onder-één-kapwoningen. Alle twee-onder-één-kapwoningen zijn standaard uitgebouwd met 1.2 meter. Optioneel is het mogelijk om de woning verder uit te bouwen. Uiteraard geniet u verder van alles wat een twee-onder-één-kapwoning te bieden heeft: een heerlijke tuin, een eigen oprit met een garage en de mogelijkheid de woning af te werken zoals ú dat wenst. Alle woningen krijgen een luchtwarmtepomp, ze zijn gasloos en voorzien van comfortabel vloerverwarming.

Levensloopbestendige woningen
Met een slaap- en badkamer op de begane grond klaar voor de toekomst? Met de levensloopbestendige woning kan het! In De Veldschuur in Malden komen zes levensloopbestendige koopwoningen. Nu kopen en kunnen blijven wonen, dat is wat je wilt. De Veldschuur maakt het mogelijk.
De levensloopbestendige woningen zijn er in twee varianten: een hoekwoning of een tussenwoning. In beide typen zijn de slaap- en badkamer op de begane grond waardoor u niet naar boven hoeft voor het wassen en slapen. Optioneel kunt u boven, op de 1e verdieping, een slaap- en badkamer maken en er daarmee voor kiezen om later beneden te gaan slapen en douchen. Aan u de keus!
Deze woningen hebben een bescheiden achtertuin met houten berging. Aan de voorzijde kijkt u uit over een groene wadi. Mooie donkere en lichte stijlelementen en een doorlopende luifel sieren de gevel. Een woning om van binnen en buiten van te genieten.
Alle woningen krijgen een luchtwarmtepomp, ze zijn gasloos en voorzien van comfortabel vloerverwarming.

De verhuur verloopt via Oosterpoort.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Nu
Start verkoop juni 2020
Verwachte start bouw januari 2021

Woningtypen

Van de 12 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Veldschuur - Malden

Van € 299.500 tot € 499.500 v.o.n.