Bentinckskade

Meteren Verkoop gestart
Van € 297.500 tot € 599.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 30 (30 beschikbaar)
  • Wonen 95 tot 180 m²
  • Aantal kamers 2 tot 5
  • Perceel 69 tot 261 m²

Project Bentinckskade

De verkoop is gestart! Inschrijven is mogelijk tot en met 11 oktober 9.00 uur alleen via woneninbentinckskade.nl

Wilt u ook graag een gedrukte brochure ontvangen? Dan bent u maandag 4 oktober a.s. tussen 16.30 en 18.00 uur van harte welkom bij de "Brochure Drive-in". De makelaar zal op de toekomstige bouwplaats aanwezig zijn met de brochures. U kunt met uw auto (of eventueel op de fiets) via de aangegeven route langs onze collega's rijden, uw raampje open draaien en op 1,5 meter afstand een brochure in ontvangst nemen. Het beantwoorden van vragen is tijdens de Brochure Drive-in niet mogelijk. Hiervoor vragen wij graag uw begrip.

Droomt u ervan om centraal in Nederland, in een landelijke omgeving, dichtbij water te wonen en tegelijkertijd via de A2 en/of de A15 binnen een half uur in Utrecht of Den Bosch te zijn? Kijkt u dan zeker verder naar de mogelijkheden van het project Bentinckskade!
Nieuwbouwwijk De Plantage ligt ten zuidwesten van het centrum van Geldermalsen. Het gehele gebied wordt omgeven door pittoreske kleine dorpen, groene weilanden en de rivier de Linge.
Binnen de nieuwbouwwijk De Plantage vindt u verschillende woonthema’s en deelgebieden. Een van deze deelgebieden betreft het meer landelijke deel “De Buitenplaats”. De woningen in dit deel kenmerken zich door ruimere kavels langs breed opgezette straten en een uitgekiende combinatie van binnen- en buitenleefruimte.

WONINGEN VAN BENTINCKSKADE

Bentinckskade bestaat uit totaal 30 unieke rij-, hoek- en 2/1-kapwoningen, ieder met een eigen uitstraling en sfeer. Iedere woning is voorzien van keuken, badkamer, zonnepanelen, een warmtepomp en vloerverwarming op elke verdieping die per ruimte instelbaar is.
Type Betula omvat de meeste bouwnummers met keuze uit rij- en hoekwoningen met de tuin op het zuiden of westen. Type Catalpa betreft twee 2/1-kapwoningen met eigen parkeerplaats en heeft maar liefst 180m2 woonoppervlakte (bwnr. 4 en 5). Type Tilia is ontworpen als een levensloop bestendige woning wat onder andere zichtbaar is door een slaap-/-werkkamer op de begane grond. Type Magnolia betreft twee 2/1-kapwoningen met aangebouwde stenen berging en parkeerplaats (bwnr. 16 en 17). Voor starters en kleine gezinnen is type Picea zeer geschikt (bwnr. 22 t/m 27).

VERANTWOORD WONEN
Alle woningen van Bentinckskade voldoen vanzelfsprekend aan de huidige eisen die gesteld worden aan duurzame woningbouw. Zo houden wij op de juiste manier rekening met het milieu en geniet u optimaal en energiezuinig van verantwoord wonen.

GASLOOS: DE NIEUWE STANDAARD
Comfortabel wonen zonder gas, het verschil merkt u in uw portemonnee! Met de nieuwste inductie- en elektrische kookapparatuur kookt u wellicht zelfs prettiger en veiliger. En u kunt jaar in jaar uit op uw energiekosten besparen.

ZONNEPANELEN INCLUSIEF
Elke woning wordt standaard voorzien van een aantal zonnepanelen. De opgewekte energie komt het milieu ten goede en wordt in mindering gebracht op uw rekening. Wilt u extra zonnepanelen dan denken wij natuurlijk graag met u mee.

WARMTE EN KOELING VANUIT DE LUCHT
Een lucht/water-warmtepomp zet de buitenlucht op een energiezuinige manier om in warm water voor uw sanitair of centrale verwarming. Zo koelt of verwarmt het water van uw woning automatisch diverse graden, zonder dat u daar iets van merkt.

VLOERVERWARMING EN ISOLATIE
De verschillende technische installaties in uw woning zijn zo afgesteld dat er zo min mogelijk opgewekte warmte en elektriciteit verloren gaat. Alle aansluitingen en afdichtingen worden geïsoleerd en de vloerverwarming op elke verdieping zorgt efficiënt voor een aangenaam en constant woonklimaat.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop september 2021

Woningtypen

Van de 30 huizen in dit project zijn er nog 30 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Bentinckskade

Van € 297.500 tot € 599.000 v.o.n.