Zeeuwse Morgen

Middelburg
Van € 319.000 tot € 399.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 20 (20 beschikbaar)
  • Wonen 91 tot 144 m²
  • Aantal kamers 3 tot 5
  • Perceel 150 tot 243 m²

Project Zeeuwse Morgen

In de populaire wijk 't Zand wordt een uniek plan gerealiseerd; Zeeuwse Morgen. Op de plek van de Morgensterkerk wordt ruimte gemaakt voor acht levensloopbestendige patiowoningen en twaalf appartementen. Ideaal gelegen in een groene, rustige wijk, met in de direct omgeving parken, sportfaciliteiten en een winkelcentrum. Ook het gezellig stadscentrum van Middelburg is slechts op een steenworp afstand.

Het ontwerp van dit nieuwbouwplan sluit naadloos aan bij de omliggende bebouwing met de keuze voor materialen, metselwerk, kleuren en accenten. Het openbaar groen in de omgeving wordt doorgetrokken in en rondom de Zeeuwse Morgen. Er is ook gedacht aan parkeergelegenheid; in het middengebied tussen de patiowoningen en het appartementengebouw komen ruim voldoende parkeerplaatsen, die door de bebouwing grotendeels aan het oog onttrokken worden.

Zowel de appartementen als de patiowoningen worden standaard voorzien van een fraai tegel en sanitair pakket. Ook een keukenopstelling maakt deel uit van de koopsom; deze is standaard voorzien van een combimagnetron, vaatwasser, koelkast, afzuigkap en inductiekookplaat. Zeer compleet dus!

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 20 huizen in dit project zijn er nog 20 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Makelaardij Faasse & Fermont B.V.

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0113-250555
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Zeeuwse Morgen

Van € 319.000 tot € 399.000 v.o.n.