Beach House BPD

Monster Verkoop gestart
€ 599.850 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 1 (geen beschikbaar)
 • Wonen 130 m²
 • Aantal kamers 4
 • Perceel 285 m²

Project Beach House BPD

Unieke woning op loopafstand van het strand!

Op een bijzondere locatie direct achter de duinen van Monster wordt een unieke vrijstaande villa gebouwd. Hier woon je direct aan zee en krijg je onmiddellijk het vakantiegevoel, het hele jaar door. De villa is ontworpen in de kenmerkende “Beach” architectuur van ZVA Architecten en sluit naadloos aan bij de rest van de wijk. Tegelijkertijd zorgen de verschillende kap richtingen, de grote veranda en het kleur- en materiaalgebruik voor een unieke en zeer in het oog springende woning. Zeker een “one of a kind”!

Villa Beach House is de laatste woning die gebouwd wordt in dit deelplan van de wijk Duingeest. Dan is dit deel van de wijk pas echt af. De bijzondere ligging op een hoekkavel zorgt voor een tuin rondom de woning in combinatie met een fraaie veranda met zonligging en twee parkeerplaatsen op eigen terrein. De woning wordt aan de voorzijde voorzien van een karakteristieke duintuin inclusief kastanjehouten duinhek.

De woning is een plaatje aan de buitenkant maar ook in de woning is er genoeg te genieten. Vanuit de ruime entreehal met toiletruimte en meterkast komt u in de royale woonkamer met open keuken. De kamer baadt in het daglicht met dank aan de vele ramen rondom. Het wordt extra ruimtelijk wanneer u de dubbele deuren naar de veranda openzet en buiten en binnen in elkaar overlopen . Hierdoor krijgt u het vakantiegevoel.

Op de eerste verdieping vindt u een aparte wasruimte, ruime badkamer inclusief een tweede toilet en twee volwaardige slaapkamers. De spannende zoldertoren is eenvoudig om te toveren tot studeerkamer of hobbyruimte.

Ziet u zichzelf hier al wonen? Wacht dan niet te lang met reageren aangezien er maar één Villa Beach House wordt gebouwd in heel Duingeest! Een unieke kans dus!

Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door de verkopend makelaar en haar opdrachtgever geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop april 2019

Woningtypen

Er zijn geen huizen in dit project beschikbaar

 • Beach House

  Vrijstaande woning € 599.850 v.o.n.
  • wonen 130 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Tweetandschelp 6 Verkocht onder voorbehoud 130 m² wonen 4 kamers € 599.850 v.o.n.

Verkoopmakelaar

Borgdorff Makelaars Wateringen

Maandag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0174-225050
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Beach House BPD

€ 599.850 v.o.n.