Santhorsthof (kavels)

Monster
Van € 485.000 tot € 530.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 10 (2 beschikbaar)
  • Wonen 2.000 m²
  • Aantal kamers 1
  • Perceel 801 tot 880 m²

Project Santhorsthof (kavels)

Unieke woonplek vlak aan zee
Santhorsthof is een nieuwe, luxe woonbuurt in de Monsterse duinen met 23 royale vrije kavels, variërend in grootte van 510 tot 975 m2. Een unieke woonplek, op loopafstand van de Noordzeekust, dicht bij het sfeervolle centrum van Monster met alle dagelijkse voorzieningen zoals winkels en scholen én op grofweg een kwartier fietsen van Kijkduin en de Haagse natuurgebieden Madestein en Ockenburgh.

Vrijstaande villa's in Santhorsthof
Het grootste gedeelte van de kavels aan de Santhorsthof is inmiddels bebouwd. De architectuur loopt uiteen van een landelijk ogende, romantische duinvilla met rieten kap tot een moderne vormgegeven herenhuis. Op de laatste beschikbare vrije kavels kunt u, geleid door de stedenbouwkundige spelregels, een villa volgens uw eigen wensen (laten) ontwerpen en bouwen. Door de hoogteverschillen kunnen specifieke accenten aan de woning worden aangebracht, zoals een verdiepte carport of een verhoogd terras dat grenst aan de duintop. Een aantal kavels ligt aan het water.

Een huis naar uw hart
In Santhorsthof kunt u écht een huis naar uw hart laten bouwen. Mooi verscholen in het duinlandschap of als u dat wilt zelfs deels ín een duinpan. De stedenbouwkundige kaders zijn duidelijk en zorgen ervoor dat alle woningen passen in de omgeving en de kwaliteit van de woonbuurt gewaarborgd is.

Inspiratie
Gaat u gerust eens kijken. De villa's die al zijn gebouwd of in aanbouw zijn, zullen u ongetwijfeld inspireren. Gaat u met uw kinderen op locatie kijken, dan kunnen zij lekker spelen in de Speelduin, de speeltuin tussen Santhorsthof en Schelpenduin. Een speeltuin met vooral houten speeltoestellen én natuurlijk, zoals bij deze strandlocatie past, veel speelzand.

Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door de verkopend makelaar en haar opdrachtgever geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 10 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Rijnpoort Makelaars

Morgen bereikbaar vanaf 8:30
Bel 0174-294652

Borgdorff Makelaars Wateringen

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0174-225050
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing