De Krijgsman | Verborgen Hof

Muiden Verkoop gestart
Van € 787.500 tot € 837.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 22 (6 beschikbaar)
  • Wonen 138 tot 144 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 106 tot 190 m²

Project De Krijgsman | Verborgen Hof

Het Verborgen Hof in De Krijgsman – Muiden.
Op loopafstand van de historische stadskern van Muiden, in het Verborgen Hof, zullen 18 grote geschakelde woningen worden gerealiseerd. Deze grote woningen zijn voorzien van tuin en terras.

Kanaalhoven Fase IV – Verborgen Hof
In De Krijgsman hoef je niet bang te zijn dat kinderen de hele dag aan een beeldscherm blijven plakken. In de groene omgeving, langs het IJmeer op de dijken is veel ruimte om echt lekker buiten te leven. De omgeving is een voortdurende inspiratiebron voor sport en spel, voor alle leeftijden. In Kanaalhoven zijn er dan ook nog royale tuinen en binnenhoven om je te verleiden tot het betere buitenleven.

Het Verborgen Hof
Het Verborgen Hof ligt aan een mooi ingerichte binnentuin. Hier verblijf je in de luwte, ongestoord door autoverkeer. Kinderen kunnen er heerlijk en onbezorgd spelen, terwijl ouders genieten van hun krantje en croissantje. Het hof biedt bewoners intimiteit en gezamenlijkheid op een eigentijdse manier. Kinderen spelen buiten in een veilige buurt. Maar ook de deur naar de riante achtertuinen zal altijd open staan. Hier vier je verjaardagen, heb je fijne barbecues met familie en vrienden of lig je heerlijk rustig een boek te lezen. Het Verborgen Hof bestaat uit vier huizenblokken met geschakelde woningen. De huizen vormen samen een verbonden geheel rondom de gezamenlijke binnenhof.

Wonen aan de trekvaart
Muiders en wandelaars lopen hier al sinds jaar en dag dromend voorbij: wat een prachtplek om te wonen. Een zeer landschappelijk stukje Muiden, met uitzicht op de Muidertrekvaart en het daarlangs lopende Kruitpad met zijn oude bomen: goed voor heel veel mooie wandelingen door het Kruitbos naar de IJmeerdijk en vice versa. Wandelaars en fietsers: zij bepalen hier het ritme en de toon van de dag. Een heel leven in rust en héél veel groen.

De Krijgsman
Op steenworp afstand van Amsterdam ligt het historische vestingstadje Muiden met zijn beroemde Muiderslot. In de mooie, groene omgeving aan het IJmeer bouwen we aan een nieuw stukje Muiden. Muiden heeft een gezellige stadskern met leuke speciaalzaakjes, een prachtige haven en ruime keuze aan horeca. Ook in De Krijgsman komen goede voorzieningen, zoals een school, een supermarkt, een winkelstraatje. Voor iedereen die houdt van buiten- en watersporten is dit een ideale woonplek.

Parkeren
Het parkeren doe je in het openbare gebied.

Eigen grond
In De Krijgsman Muiden koopt u een woning met eigen grond. U betaalt dus geen jaarlijkse erfpachtcanon, en u hoeft deze ook niet af te kopen.

WIST U DAT....
-wij u kunnen vertellen wat uw huidige woning waard is? De makelaars van Brockhoff en Eefje Voogd doen graag vrijblijvend een waarde check.
-uw huidige hypotheek en rente bij de meeste geldverstrekkers kan worden meegenomen naar uw nieuwe hypotheek?
-u uw woning nu al kunt verkopen en tijdelijk kunt huren in De Krijgsman, zelfs voor een korte periode?
-dat de energielasten van een nieuwbouwwoning aanzienlijk lager zijn, mede door de BENG norm?
-dat veel hypotheekverstrekkers een extra duurzaamheidskorting op uw hypotheekrente kunnen geven?
-de bewoners van De Krijgsman gebruik kunnen maken van de luxe, elektrische deelauto’s van Vloto?

Interesse?
Neem contact op met een van de makelaars voor een vrijblijvend informatief gesprek. Of kom langs bij het informatie huis aan het Kruitpad 14 in Muiden. Het informatiehuis is te bereiken via A1 afslag Muiden Weesp.
Volg het bord Maxis, entree De Krijgsman Muiden via de brug over de trekvaart. Het informatiehuis is van woensdag t/m. vrijdag te bezoeken van 13.30 – 17.00 uur. Verder bent u van harte welkom op afspraak. Tevens kunt u er de maquette van het plangebied bekijken en informatie krijgen over het actuele woningaanbod. Een bezoek is een goede kans om u breed te oriënteren bij de Krijgsman Muiden.

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden."

Foto's

360° foto's en video

360° foto's
Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop april 2022

Woningtypen

Van de 22 huizen in dit project zijn er nog 6 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Eefje Voogd Makelaardij

Maandag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 020-3050560

Brockhoff Makelaars

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 020-5437373
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing