De Rentmeester

Naaldwijk Verkoop gestart
Van € 489.500 tot € 895.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 31 (1 beschikbaar)
  • Wonen 113 tot 188 m²
  • Aantal kamers 1

Project De Rentmeester

Bij De Rentmeester staat uw woongeluk centraal. Letterlijk en figuurlijk! Dit schitterende wooncomplex is immers gesitueerd in het hart van Naaldwijk en Westland, op slechts een steenworp afstand van Winkelcentrum De Tuinen, talloze shopping- en uitgaansmogelijkheden en diverse praktische voorzieningen, zoals medische zorg, onderwijs en maatschappelijke voorzieningen. Al die mogelijkheden heeft u straks op loop- of fietsafstand van uw appartement in De Rentmeester.

Maar ook figuurlijk staat uw woongeluk in De Rentmeester natuurlijk centraal. U heeft de keuze uit verschillende prachtig vormgegeven, duurzame en met veel (zon)licht omgeven luxe koopappartementen. Wonen in een van deze twee-, drie-, vierkamerappartementen of zelfs in een uniek penthouse, betekent optimaal woon- en leefgenot voor u, u en uw partner of uw gezin.

Houdt u van groen en bent u graag buiten? Ook dan zit u bij De Rentmeester goed! Vrijwel alle appartementen beschikken aan de voor- en achterzijde namelijk over een eigen ruime tuin en/of een sfeervol balkon. Helemáál uniek aan De Rentmeester is de gezamenlijke, groene en levendige binnentuin van 900 m². Hierdoor lijkt het soms wel alsof u als bewoner van De Rentmeester op vakantie bent!

Kortom: De Rentmeester combineert the best of both worlds. Wooncomfort, uitstraling en groen, gekoppeld aan optimaal gemak van alles dicht bij u in de buurt. Ervaar het ook!

Foto's

Omgeving

Appartementencomplex De Rentmeester is ideaal gelegen in het authentieke en sfeervolle (winkel)hart van Westland: Naaldwijk. Of het nu gaat om winkelen, uitgaan, sport, ontspanning of praktische voorzieningen, u bent echt overal dichtbij! Woonplezier en woongemak staan dus letterlijk centraal!

Shoppen in De Tuinen
Op loopafstand van uw appartement vindt u Winkelcentrum De Tuinen. Naast de bekende grote winkelketens, zijn hierin ook veel kleinere speciaalzaken gevestigd. Om maar te zwijgen van het grote aanbod aan restaurants, lunchrooms, barretjes en andere horecagelegenheden in de directe omgeving van De Tuinen. Gezelligheid ten top en ideaal voor een heerlijk avondje uit met vrienden en bekenden.

Gezelligheid dichtbij
Centraal in Naaldwijk vindt u op loopafstand van uw appartement het regionaal bekende Wilhelminaplein. Elke woensdag vindt hier de gezellige weekmarkt plaats. In de zomer wordt het plein tijdens de jaarlijkse feestweek in Naaldwijk (Westland Reünie) omgetoverd tot een bruisend horeca- en feestplein. Ook kunt u de gehele zomer en zelfs in de winter terecht op de diverse (verwarmde) terrasjes bij en onder de Oude Kerk. Houdt u van sportieve activiteiten? In maart is dit plein de finishlocatie van de Halve Marathon van Westland. In december is er natuurlijk van alles te doen rond de intocht van Sinterklaas en Kerst. Jaarrond vinden er diverse leuke optredens en evenementen plaats. Dit geldt ook voor het in het nabijgelegen WestlandTheater De Naald, al een paar keer uitgekozen tot Theater van het Jaar in Nederland! Waar is dus het feestje? Bij u om de hoek is het feestje!

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop juli 2020

Woningtypen

Van de 31 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Rentmeester

Van € 489.500 tot € 895.000 v.o.n.