Aan de Kreek (fase 8)

Nieuw-Beijerland Verkoop gestart
Van € 344.500 tot € 569.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 19 (19 beschikbaar)
  • Wonen 126 tot 179 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 155 tot 368 m²

Project Aan de Kreek (fase 8)

FASE 8: Aan de Kreek in Nieuw-Beijerland

Woningtype Groenvliet
6 twee-onder-één-kapwoningen

Woningtype Rijckvliet
4 twee-onder-één-kapwoningen

Woningtype Hofvliet
5 ééngezinswoningen

Woningtype Grootvliet
4 ééngezinswoningen
Deze duurzame en royale woningen worden zéér compleet aangeboden:

Inclusief keukencheque
Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
Inclusief bodemwarmtepomp (gasloos wonen)
Inclusief vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping
Inclusief Triple HR+++ glas in de complete woning
Inclusief zonnepanelen
Duurzaam en energiezuinig
Prachtige ligging aan de rand van de nieuwste wijk van Nieuw-Beijerland
Super duurzaam en klaar voor de toekomst

START VERKOOP
De verkoop van dit fraaie plan start op woensdag 6 oktober. Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus is er geen fysieke start verkoop. Alle verkoopdocumentatie en prijzen vindt u vanaf het moment van de start verkoop online op onze projectwebsite. Tevens is de verkoopdocumentatie vanaf de start verkoop af te halen bij één van de verkopende makelaars.

INSCHRIJVEN
Heeft u interesse in een woning? Inschrijven voor één van de fraaie woningen kan vanaf start verkoop tot uiterlijk woensdag 13 oktober, 12:00 uur met behulp van de button "digitaal inschrijven". Deze button vindt u op deze website gedurende de inschrijfperiode van woensdag 6 oktober tot en met woensdag 13 oktober, 12:00 uur. Na de sluitingsdatum zullen de woningen worden toegewezen aan de gelukkigen.

OP EN TOP DUURZAAM
BENG: KLAAR VOOR DE TOEKOMST
BENG is een afkorting voor Bijna Energie Neutraal Gebouw en geeft aan hoe energiezuinig jouw woning is. Het Bouwbesluit stelt vast hoe energiezuinig nieuwbouwwoningen moeten zijn. Deze woningen worden gebouwd conform de allerlaatste BENG-eisen. Kortom, met deze woningen bent u volledig op de toekomst voorbereid.

GASLOOS & BODEMWARMTEPOMP
Deze nieuwbouwwoningen zijn volledig gasloos. Dat betekent dat er geen gasaansluitingen zijn en dat u bijvoorbeeld elektrisch kookt. Gasloos wonen is beter voor het milieu en bespaart fossiele brandstoffen. U bent niet afhankelijk van schommelende gasprijzen en belastingen op gas. Hiervoor maakt de CV-ketel plaats voor een milieuvriendelijk alternatief: een warmtepomp. Maar wat doet een warmtepomp nou precies? Een warmtepomp haalt warmte uit de bodem of buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van uw woning en het tapwater. Roosdom Tijhuis maakt voor haar woningen gebruik van een bodemwarmtepomp, bekijk deze video voor een heldere toelichting. In combinatie met het Triple HR+++ glas profiteert u van een zeer comfortabel binnenklimaat en lage woon- en energielasten.

ZONNEPANELEN
Om uw woning extra energiezuinig te maken helpt de zon een handje. Zonnepanelen vangen het zonlicht op en zetten dit om in elektrische energie. Een omvormer zet deze energie om in bruikbare stroom waarna het kan worden geleverd aan het elektriciteitsnet. Uw eigen stroomverbruik wordt vervolgens verrekend met de opgewekte stroom van uw zonnepanelen.

FINANCIËLE VOORDELEN
Vanwege alle duurzame en energiebesparende toepassingen in deze woningen profiteert u van lagere woonlasten. U heeft namelijk recht op een groenverklaring waarmee u bij een aantal hypotheekverstrekkers in aanmerking voor een groene financiering. Hierdoor ontvangt u een aantrekkelijke korting krijgt op uw hypotheekrente. Daarnaast zijn er vanwege het duurzaamheidsniveau van EPC 0 (vaak) meer leenmogelijkheden. Informeer hierover bij uw hypotheekverstrekker.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop oktober 2021

Woningtypen

Van de 19 huizen in dit project zijn er nog 19 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Aan de Kreek (fase 8)

Van € 344.500 tot € 569.500 v.o.n.