Rijndael | Buitenplaats en Griend

Nieuwegein
Prijs op aanvraag

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 112 (geen beschikbaar)

Project Rijndael | Buitenplaats en Griend

PROJECT IN VOORBEREIDING!

In het nieuwbouwproject Rijndael zullen diverse type woningen gerealiseerd gaan worden. Voor ieder wat wils dus! Op dit moment wordt achter de schermen hard gewerkt om de woningen in verkoop te zetten. Wil jij op de hoogte blijven van de voortgang van dit project? Meld je dan alvast aan op de projectwebsite (nieuwbouw-rijndael.nl), dan brengen wij jou op de hoogte zodra er meer bekend is.

---

HET GROEN VAN RIJNDAEL
In Rijndael woon je in een groene woonomgeving, met de historische elementen van kastelen en forten, pal aan het Merwedekanaal. Om de hoek zijn fort Jutphaas en kasteel Rijnhuizen en binnen een half uur sta je in Utrecht.

In Rijndael, dat onderdeel is van het gebied Rijnhuizen, komen 4 verschillende deelgebieden, ieder met zijn eigen karakter. Zoek je een groene omgeving uit de drukte maar met alle voorzieningen dichtbij? In deze weelderige groene omgeving vlak bij het water, heb je alle ruimte in een woning waar stijl en luxe hand in hand gaan.

BUITENPLAATS
In deelfase Buitenplaats woon je met het gevoel van het echte vrije buitenleven. In dit ruime opgezette stuk van Rijndael komen riante luxe woningen met diepe tuinen. De moderne en dus eigentijdse architectuur van de rijwoningen, 2-onder-1 kap- en vrijstaande woningen maken Buitenplaats tot een unieke plek om te wonen.

GRIEND
Rust en vrijheid. Dat is vind je in deelfase Griend. De prachtige groene omgeving van dit meest zuidelijke stukje Rijnhuizen zorgt voor wonen op topniveau in de luwte van de stad. Er komen in totaal 6 vrijstaande woningen, stuk voor stuk pareltjes.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?
Het jaar 2023 staat in het teken van het uitwerken van de definitieve plannen en de voorbereidingen voor de verkoop. Als alles volgens planning verloopt, zal de eerste fase in Rijndael dit jaar nog in verkoop gaan. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in Rijndael? Schrijf je in op de projectwebsite (nieuwbouw-rijndeal.nl) voor de digitale nieuwsbrief.

Foto's

360° foto's en video

Video

Woningtypen

In dit project worden 112 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing