Zwarte Molen fase 2

Nistelrode In voorbereiding
Prijs op aanvraag

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 35

Project Zwarte Molen fase 2

HALF DECEMBER 2020 START VERKOOP 7 NIEUWE RIJ- EN HOEKWONINGEN IN FASE 2 PLAN ZWARTE MOLEN TE NISTELRODE. HEEFT U INTERESSE? MELD U ZICH AAN BIJ EEN VAN DE VERKOPEND MAKELAARS DAN HOUDEN WIJ U OP DE HOOGTE VAN DEZE ONTWIKKELING.

De Zwarte Molen is een mooie grote uitbreidingswijk aan de zuidoostzijde van de kern van het dorp Nistelrode. Het totale bestemmingsplan bestaat uit twee fasen. De eerste fase is afgerond en de voorbereidingen van de tweede fase zijn inmiddels volop gestart. In dit deel van de tweede fase worden 35 koopwoningen gerealiseerd. De 35 koopwoningen zijn onderverdeeld in twee-onder-een-kapwoningen, drie-onder-een-kap-woningen en hoek- en rijwoningen.

Omgeving

Nistelrode is een charmant Brabants dorp dat sinds 1994 samen met Heeswijk-Dinther en Heesch de gemeente Bernheze vormt. De totale gemeente telt op het moment zo’n 30.800 inwoners, waarvan er 6.300 in Nistelrode wonen.

Er zijn voldoende goede winkels en zowel op het gebied van de gezondheidszorg als het onderwijs zijn er diverse mogelijkheden. Ook op sportief gebied zijn er prima voorzieningen met Sporthal De Overbeek en Sportpark De Schellen, waar leden van RKSV Prinses Irene zowel voetbal als korfbal beoefenen. Breng ook eens een bezoekje
aan Cultureel Centrum Nesterlé, waar allerlei leuke activiteiten plaatsvinden.

De omgeving van Nistelrode is schitterend. Het ligt in de directe omgeving van Natuurgebied De Maashorst met een bijzonder gevarieerd natuur- en cultuurlandschap. Hier kunt u fantastische wandelingen en lange fietstochten maken door uitgestrekte bossen, indrukwekkende stuifduinen en weidevelden met vennen en kronkelbeekjes. Nistelrode is prima bereikbaar. Het dorp ligt direct aan de snelweg A50 met uitstekende verbindingen met Oss, ‘s-Hertogenbosch, Eindhoven en Nijmegen. Het dichtstbijzijnde treinstation ligt in Oss op ongeveer een kwartiertje rijden vanaf Nistelrode.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: in voorbereiding
Nu
Start bouw september 2020
Verwachte start verkoop december 2020

Woningtypen

In dit project worden 35 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Verkoopmakelaars

Bernheze Makelaars

Maandag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 0413-243818

Ton van Lanen & Partner

Telefonisch bereikbaar tot 17:00
Bel 0413-250258

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing