Drie riante vrijstaande woningen

Nooitgedacht In voorbereiding
Van € 659.500 tot € 695.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 3 (3 beschikbaar)
  • Wonen 165 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 692 tot 817 m²

Project Drie riante vrijstaande woningen

START VERKOOP
Vrijdag 29 oktober 2021 - 16.00 uur tot 18.00 uur (via aanmelding!)
Locatie: kantoor Assen, Groningerstraat 7.

In het mooie bosrijke plan "Nooitgedacht" worden drie riante VRIJSTAANDE woningen met garage op een mooie groene kavel gerealiseerd.

De woonwijk "Nooitgedacht" ligt aan de N33 bij Rolde. Groningen, Assen en Emmen zijn met de auto en openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Zo zit u op slechts 10 autominuten van Assen. De woonwijk beschikt over een prachtige natuur met bos, vijvers, een kinderboerderij en een speeltuin. En dat op maar vijf minuten fietsen vanaf het centrum van Rolde, waar winkels, scholen en andere voorzieningen voor handen zijn.

Het plan
Het plan bestaat uit drie riante vrijstaande woningen die energiezuinig en met duurzame materialen gebouwd worden. Deze mooie woningen worden gerealiseerd op een ruime kavel waar voldoende ruimte is om te parkeren op eigen terrein.
Er is veel aandacht besteed aan de detaillering en materiaalkeuze. Het kleurenpalet bestaat uit prachtige grijs-bruin genuanceerde bakstenen, zwart hout en keramische dakpannen.
Om het geheel een eigentijdse en warme uitstraling te geven is gekozen voor antraciet hardhouten kozijnen met goudbruine ramen en deuren. Het ontwerp voorziet in veel leefruimte op de begane grond.

De woningen
Deze energiezuinige woningen hebben een royale woonkamer, een ruime keuken met openslaande deuren naar de tuin en een aangebouwde berging. Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een badkamer met ligbad en een separaat toilet. De zolder is via een vaste trap te bereiken en biedt ruimte om nog eens twee slaapkamers te realiseren.

Start verkoop
Tijdens de start verkoop informeren wij jou graag over het plan. Op dat moment is ook de verkoopdocumentatie en het inschrijfformulier beschikbaar. Ook zal de procedure nader worden toegelicht.
Graag vragen wij om je aan te melden als je bij de start verkoop aanwezig bent.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: in voorbereiding
Verwachte start verkoop oktober 2021

Woningtypen

Van de 3 huizen in dit project zijn er nog 3 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Oosting Makelaars

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 0592-310144
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Drie riante vrijstaande woningen

Van € 659.500 tot € 695.500 v.o.n.