Thuis aan de Brink

Nooitgedacht Bouw gestart
€ 354.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 8 (geen beschikbaar)
 • Wonen 97 m²
 • Aantal kamers 3
 • Perceel 146 m²

Project Thuis aan de Brink

Na succesvolle verkoop, is er nog 1 woning beschikbaar! Start bouw begin 2023.

Thuis aan de Brink – 8 unieke rug aan rug woningen in Nooitgedacht.

Zoekt u een comfortabele en duurzame woning? Een woning in een bosrijke omgeving waar u kunt genieten van rust, ruimte en natuur? Dan is het project ‘Thuis aan de Brink’ iets voor u! Een uniek plan met 8 woningen gelegen aan de Brinkhof in Nooitgedacht.

Nooitgedacht is een ruim opgezette en groene wijk met veel leef- en speelruimte voor jong en oud! Het beschikt over prachtige natuur met bos en vijverpartijen. Nooitgedacht ligt ten zuiden van het dorp Rolde. Rolde is een oorspronkelijk esdorp en heeft een gezellig centrum met uitstekende voorzieningen zoals winkels, eet- en drinkgelegenheden, een basisschool en biedt diverse sportmogelijkheden. Met de goede ligging aan de N33 zijn Groningen, Assen en Emmen met de auto en openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Zo zit u op slechts 10 autominuten van Assen!

De woningen zijn gelegen midden in het groen. De woningen worden gerealiseerd op compacte kavels met eigen tuin en aangelegde parkeerplaatsen waar u meerdere auto’s kunt parkeren. In uw tuin is ruimte waar u een fraai terras kunt aanleggen. De combinatie van uw eigen privé tuin en het groen rondom zorgen voor een ideale geborgen en tegelijk vrije ligging met zicht op het prachtige parklandschap rondom.

De gasloze woningen zijn voorzien van de modernste installaties en worden standaard voorzien van een warmte terugwinstallatie (WTW), 18 zonnepanelen, een lucht/water warmtepomp en vloerverwarming op de begane grond en verdieping. Hierdoor heeft de woning een prettig binnenklimaat en ervaart u maximaal comfort!

Bijzonderheden:

• Unieke architectuur;
• Gasloos en zeer energiezuinig;
• Vloerverwarming en 18 zonnepanelen;
• Inclusief keuken en sanitair;
• Riante leefkeuken & living;
• Unieke ligging met fraaie lichtinval en zicht naar buiten;
• Inclusief bestrating, hagen en erfafscheiding.

De woning geeft een gevoel van comfort, luxe, geborgenheid en vrijheid tegelijk. Een woning waarbij u zorgeloos kunt wonen!

Alle verkoopdocumentatie en beschikbaarheid is terug te vinden op de projectpagina op de website NieuwWonenDrenthe.nl. Tevens kunt u u inschrijven op deze site voor de nieuwsbrief van dit project om op de hoogte gehouden te worden.

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressies geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop juni 2022
Start bouw februari 2023

Nieuws

 • 4 november 2022

  Thuis aan de Brink te Nooitgedacht - nog 1 woning beschikbaar!

  Comfortabel en duurzaam wonen in een bosrijke omgeving, dat kenmerkt het project 'Thuis aan de Brink' te Nooitgedacht. De gasloze woningen zijn voorzien van de modernste installaties en worden standaard voorzien van ...

  Lees meer op nieuwwonendrenthe.nl
 • 5 oktober 2022

  Blije koper Thuis aan de Brink - Nooitgedacht - nog één woning beschikbaar!

  Ruimte, rust, groen en water in de nabijheid gaan hier hand in hand met de levendigheid van een gevarieerde woonwijk. Nooitgedacht is ruim opgezet met veel groen en genoeg mogelijkheden om in de wijk en in de ...

  Lees meer op nieuwwonendrenthe.nl
 • 5 augustus 2022

  Duurzame woningen in het groen "Thuis aan de Brink" in Nooitgedacht

  Dan is een unieke rug-aan-rug woning in het project "Thuis aan de Brink" iets voor u! Er zijn nog enkele woningen beschikbaar in dit plan. De woningen worden compleet aangeboden en voorzien van een keuken en ...

  Lees meer op nieuwwonendrenthe.nl

Woningtypen

Van de 8 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing
Verkocht (o.v.) In onderhandeling Beschikbaar

Downloads

Thuis aan de Brink

€ 354.500 v.o.n.