Dokter Wilminkhof

Noord-Scharwoude
Van € 329.500 tot € 362.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 5 (geen beschikbaar)
  • Wonen 115 m²
  • Aantal kamers 4
  • Perceel 217 tot 273 m²

Project Dokter Wilminkhof

**** Dokter Wilminkhof te Noord-Scharwoude ****

Het project aan de Dokter Wilminkstraat is letterlijk gelegen op de grens van beide dorpen. De woningen aan de noordzijde van het plan liggen in NoordScharwoude, de overige woningen in Zuid-Scharwoude.

De Dokter Wilminkstraat, waaraan het plan gelegen is, ligt tussen veel voorzieningen in. Sportaccommodaties als voetbalvereniging LSVV, sporthal Geestmerambacht en zwembad Duikerdel liggen letterlijk om de hoek. De kinderboerderij, de volkstuinen en de winkels aan de Dorpsstraat liggen op loopstand van het plan. Naast winkels voor de dagelijkse voorzieningen zijn hier diverse speciaalzaken gevestigd.

De ontsluiting naar de regio is uitstekend. Via de Oostelijke randweg zijn de omliggende dorpen, maar ook plaatsen als Heerhugowaard en Alkmaar prima te bereiken. Op de randweg is, ter hoogte van het Dr. Wilminkhof een bushalte gelegen met een directe verbinding naar NS-Station Heerhugowaard.

La vie an rose

Het rooskleurige leven. Dit staat symbool voor de opzet van de woningen. Het is mogelijk onbezorgd en lang woonplezier te hebben in de woningen. De woningen zijn allemaal gelegen op ruime kavels van diverse groottes met opstelplaats voor de auto. Straks kunt u hier naar hartenlust uw eigen tuinparadijs creëren.

Door een indeling met een slaapkamer en ingerichte badkamer op de begane grond zijn de woningen levensloopbestendig. Hierdoor kunt u naarmate u ouder wordt, heerlijk blijven wonen op een vertrouwede plek. De begane grond is verder voorzien van een berging, woonkamer en opstelplaats voor de keuken. Op de verdieping zijn twee additionele slaapkamers gesitueerd. Middels een vlizotrap is een bergzolder
bereikbaar. De totale oppervlakte van de woningen is ca. 115 m2 gbo. Binnen deze basisindeling zijn meerdere opties mogelijk, zoals het vergroten van de woning, een extra badkamer op de verdieping of bijvoorbeeld een erker. In overleg met de kopersbegeleider zijn
deze opties straks bespreekbaar.

De woningen worden met traditionele materialen als baksteen, dakpannen en hout gerealiseerd. De afwerking is met kwalitatieve en degelijke materialen. Hierdoor kunt u straks eenvoudig uw eigen wand- en vloerafwerking toepassen. Doordat de vergunning is
aangevraagd voor 1 juli 2018 bestaat de verwarmingsinstallatie uit een gasgestookt systeem met cv-ketel.

De woningen worden door de Bouwcombinatie Langedijk onder de Woningborg Garantie- en waarborgregeling gerealiseerd.

Omgeving

Omzoomd door groen en bomenrijen is het plan in de vorm van een hof opgezet. Centraal in het plan is een plantsoen gesitueerd. Om dit plantsoen heen zijn de woningen in drie blokjes en het appartementencomplex gesitueerd. Elke woning heeft contact met het hof. Het geheel vormt straks een ruimtelijk ensemble dat eenheid en rust uitstraalt.
Aan de zijde van Dr. Wilminkstraat zijn diverse openbare parkeerplaatsen gelegen. Het hof wordt als woonerf ingericht zonder doorgaand verkeer en is ontsloten via de Dr. Wilminkstraat. De Oostelijke randweg is via een voet- en fietspad bereikbaar.

De 16 twee-onder-één-kap woningen liggen aan de randen. De kavels zijn allen buitenom bereikbaar middels een achterom of langs de eigen kavel. Het appartementencomplex met 28 appartementen ligt parallel aan de Oostelijke randweg en heeft uitzicht op het plantsoen. De garage met de parkeerplaatsen wordt via het hof ontsloten.

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 5 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Verkoopmakelaars

Bakker Schoon Makelaardij B.V.

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0226-343455

Van de Ridder Makelaars

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0226-315341
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing