Poort van Offem

Noordwijk (ZH) Verkoop gestart
Van € 684.000 tot € 730.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 8 (2 beschikbaar)
 • Wonen 117 m²
 • Aantal kamers 3

Project Poort van Offem

Poort van Offem, de laatste nieuwbouw-schakel tussen het oude historisch Noordwijk Binnen en de in wording zijnde stijlvolle wijk Offem Zuid.

Deze nieuwe gevarieerde en stijlvolle woonlocatie in Noordwijk, met een kwalitatief hoogwaardige inrichting van straten, groen, water en hofjes, krijgt een (traag verkeer) verbinding over het perceel “De Poort van Offem” naar de Voorstraat, en waaraan dit
gelijknamige kleinschalige appartementengebouw gerealiseerd gaat worden.

Het appartementengebouw, ontworpen door het vermaarde architectenbureau Van Manen uit Noordwijk, zal bestaan uit 6 vrije sectorappartementen, 2 middeldure appartementen en 5 huur appartementen. De prachtige vormgeving van het gebouw, met kwalitatief zeer hoogwaardige toe te passen duurzame materialen, is te relateren aan de ‘bollenschuur architectuur’ uit het begin van de vorige eeuw.

In het midden van het gebouw is de hoofdentree gesitueerd, waarachter de brievenbussen met intercom en videofoon, het trappenhuis en de lift gepositioneerd zijn. Deze geven toegang tot de 3 bouwlagen. Het gebouw wordt door de kleur en indeling van de buitengevel zgn. in tweeën gedeeld, waarbij het ‘voorgebouw’ aan de Herenwegzijde in rode baksteen wordt opgetrokken, en het ‘achtergebouw’ in wit gekeimd metselwerk.

Op de begane grond worden drie appartementen gerealiseerd en ter plaatse van de 1ste en 2de verdieping, per bouwlaag totaal vijf appartementen. De appartementen ter plaatse van de begane grond hebben een voordeur welke vanaf straatniveau toegankelijk is. De appartementen op de 1ste en 2de verdieping worden ontsloten via het trappenhuis/lift en de aanliggende buitengalerijen. De appartementen zijn vanzelfsprekend gasloos en hoogwaardig duurzaam geïsoleerd.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Nu
Start verkoop augustus 2023
Verwachte start bouw januari 2024

Woningtypen

Van de 8 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

 • Type C

  Portiekflat € 684.000 v.o.n.
  • wonen 117 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Type C (Bouwnr. 8) 117 m² wonen 3 kamers € 684.000 v.o.n.
  Type C (Bouwnr. 13) Verkocht 117 m² wonen 3 kamers € 694.000 v.o.n.
 • Type C-Tuin

  Benedenwoning € 730.000 v.o.n.
  • wonen 117 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Type C-Tuin (Bouwnr. 3) 117 m² wonen 3 kamers € 730.000 v.o.n.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Poort van Offem

Van € 684.000 tot € 730.000 v.o.n.