Nuenen - Panakkers Zuid fase 1

Nuenen Bouw gestart
Van € 215.000 tot € 925.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 58 (2 beschikbaar)
  • Wonen 47 tot 182 m²
  • Aantal kamers 1 tot 6
  • Perceel 79 tot 600 m²

Project Nuenen - Panakkers Zuid fase 1

Nuenen - Nuenen West - Panakkers Zuid - Laatste woningen beschikbaar!

Wonen in Nuenen West; authentiek en sfeervol
Gezellige buurtjes met autoluwe, knusse straatjes en hofjes. Sociale contacten, buurtborrels en kinderen die spelen op straat. Dat is Nuenen West, de levendige nieuwe woonwijk die verrijst in het Dommeldal, tussen de Vorsterdijk, de Dubbestraat en de Boord. Net als Nuenen wordt de wijk Nuenen West typisch dorps; rustig, ruim en met de gezelligheid van het Brabantse dorp, maar ook de dynamiek en voorzieningen van de stad. Nuenen West is dorps geluk; het beste van het dorpse buitenleven verbonden met de nabijheid van de stad.

Panakkers Zuid
De nieuwste uitbreiding is Panakkers Zuid. Dit deelplan bestaat uit 58 nieuwe vrijstaande woningen, rij- en hoekwoningen en 2 onder een kapwoningen. Deze woningen komen aan de Dubbestraat en Laan door de Panakkers in nieuwbouwplan Nuenen West in Nuenen. Op zoek naar een allereerste woning? In Panakkers Zuid verrijzen 10 rijwoningen met een slaapkamer op de entresol en een heerlijke tuin. Een ideale starterswoning met een woonoppervlakte van 47 m2.

Interesse?
Ga direct naar de projectwebsite nieuwbouw-nuenenwest.nl en maak een Mijn Eigen Huis Account aan. Via het account kun je alle verkoopinformatie inzien. Voor vragen en/of voor het maken van een afspraak kun je uiteraard contact opnemen met een van de verkopende makelaars.

Foto's

Omgeving

Hier wonen?
Er zijn al heel wat buurtjes gerealiseerd in Nuenen West. Maar we zijn nog lang niet klaar. De nieuwbouwwijk bestaat straks uit circa 1.600 woningen. Er zijn nieuwe projecten in voorbereiding met gevarieerd woningaanbod. Welke woning past bij jou? Houd de pagina planning en nieuws in de gaten of meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief van Nuenen West. Dan houden we je per e-mail de hoogte van alle actuele ontwikkelingen.

Knus dorp met historie
Nuenen ademt een knusse dorpse sfeer door haar rijke historie en authentieke kenmerken. De historische wegen, oude bomen, boerderijen en de Opwettense watermolen maken de plaats authentiek en sfeervol. Naast een rijke historie heeft Nuenen een ruim aanbod aan voorzieningen, zoals scholen, sportclubs, winkels en restaurants. Bovendien woon je hier in een prachtige groene omgeving.

Prachtige omgeving
Aan de noordwestkant van Nuenen ligt het Nuenens Broek, een groot bosgebied waar je fijne lange wandelingen kunt maken over de aangelegde wandelpaden. Er is zelfs een wandelroute die in het teken staat van Vincent van Gogh; de Van Goghroute voert je langs verschillende objecten en panden die herinneren aan de tijd dat de schilder in Nuenen woonde. De Potstalroute is een 15 kilometer lange wandelroute waarin cultuur en natuur elkaar ontmoeten. Je wandelt door de prachtige bossen op de Geeneindse Heide, maar ook langs Van Gogh wetenswaardigheden, vele oude boerderijen en 1 van de bijzondere cultuurhistorische molens. Dus trek je wandelschoenen aan en ontdek Nuenen vanuit jouw nieuwbouw koopwoning in Nuenen!

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop september 2022
Start bouw november 2023

Woningtypen

Van de 58 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing