Nuenen - Nuenen West - Bouwkavels

Nuenen
€ 414.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 1 (geen beschikbaar)
  • Aantal kamers 1
  • Perceel 796 m²

Project Nuenen - Nuenen West - Bouwkavels

Rustig, ruim en echt ‘Nuenens', met de gezelligheid van het dorp, maar óók de dynamiek en de voorzieningen van de stad heel dichtbij. Middenin het Dommeldal tussen de Vorsterdijk en de Dubbestraat ontstaat een nieuwe Nuenense wijk met een grote variatie aan koop- en huurwoningen.

In Nuenen West vind je de ideale combinatie tussen eigentijds en dorps wonen. Groene hofjes, slingerende straatjes met gebakken klinkers, en het groen van het Dommeldal aan je voeten.

Nuenen heeft een typisch dorpse schaal, met authentieke boerderijwoningen, rustige klinkerstraatjes, grote bomen en groene kleinschalige achtererven. Deze geliefde elementen zijn dan ook de inspiratiebron geweest voor Nuenen West.
Nuenen West is de ideale plek voor gezinnen uit Nuenen, Eindhoven en andere omliggende dorpen of steden die op zijn naar ruimte, natuur, charme en gemak. Nuenen West is wonen in het gezellige dorp Nuenen vlakbij de stad Eindhoven, maar met het comfort en de luxe van nieuwbouw.
Nuenen West bestaat uit meerdere fasen of bouwvelden. Nuenen West wordt per bouwveld ontwikkeld en gerealiseerd. Ieder bouwveld wordt afgerond, voordat met een volgend bouwveld wordt begonnen. Nuenen West is daarom op elk moment ‘af’ en er kan comfortabel worden gewoond.

Foto's

Omgeving

Tussen Nuenen en Eindhoven

Locatie, omgeving en voorzieningen Nuenen West wordt de nieuwe wijk tussen Eindhoven en Nuenen;
in het Dommeldal tussen de Vorsterdijk, Dubbestraat en Boord. De eerste buurt in Nuenen West heet Opwettens Land. De wijk ademt een dorpse sfeer uit met groene hofjes en slingerende straatjes met gebakken klinkers. Nuenen West is niet te vergelijken met een gemiddelde nieuwbouwlocatie. Authentieke kenmerken zoals bestaande historische wegen, oude bomen, boerderijen en de Opwettense watermolen blijven bestaan. Dat maakt Nuenen West authentiek en sfeervol.

360° foto's en video

Video

Woningtypen

Er zijn geen huizen in dit project beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Nuenen - Nuenen West - Bouwkavels

€ 414.000 v.o.n.