Oude Haven Odijk

Odijk Verkoop gestart
Van € 479.900 tot € 834.900 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 15 (geen beschikbaar)
  • Wonen 127 tot 178 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 135 tot 442 m²

Project Oude Haven Odijk

Welkom in Odijk! Het project "Oude Haven" welke zal verschijnen op de locatie van het voormalige CNV gebouw op de hoek van de Singel en de Oude haven wordt ontwikkelt door HSB uit Volendam. Dit fraaie plan bestaat ui tde ontwikkeling van 15 koopwoningen en 6 huurappartementen. Er zullen 5 rijwoningen, 6 2/1 kapwoningen en 4 (semi) vrijstaande woningen in dit plan gerealiseerd worden. De woningen zijn op mooie kavels gelegen en diverse huizen hebben parkeergelegenheid op eigen terrein.

Het ontwerp van de woningen is geïnspireerd op de populaire jaren '30 architectuur, waarbij ook de kleur en materialisatie aansluit op dit thema. U woont hier straks in een woning met een schitterende historiserende uitstraling maar met alle gemakken en comfort van vandaag de dag. Zo zullen de woningen zeer energiezuinig en gasloos gerealiseerd worden.

De locatie in het dorp is bijna niet te evenaren. De ligging nabij het centrum en scholen is uniek. Daarnaast zullen een aantal van de woningen aan het water gerealiseerd worden. U woont op loopafstand van scholen, winkels, kinderdagverblijf, supermarkt en horeca. Het treinstation Driebergen-Zeist is op fietsafstand.

- Start verkoop 1 april 2021, inschrijving sluit op maandag 12 april om 9.00 uur.
- Verwacht start bouw kwartaal 3 2021.
- Verwachte bouwtijd ca. 1 jaar.
- Woningen worden gasloos gebouwd en zijn voorzien van een warmtepomp.
-

Foto's

Omgeving

Odijk is een klein en gezellig dorp centraal gelegen in Nederland. Je kunt dan ook in alle richtingen diverse bezienswaardigheden en activiteiten tegenkomen.

Deze streek staat bijvoorbeeld bekend op zijn forten, kastelen en landgoederen.

Vlakbij Bunnik vind je het Fort bij Rijnauwen, als onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie en ook Fort Zeist ligt slechts op 10 minuten afstand van de Oude Haven.

Op het gebied van sport kun je in de omgeving denken aan golfen, kanoën, wandelen, fietsen of tennissen.

Vanaf de Oude Haven wandelt u zo naar de Kromme Rijn om een fantastische avondwandeling te maken. Wist u dat deze rivier vroeger de natuurlijke grens van het Romijnse Rijk was? Ook in de verdere omgeving vindt u diverse wandel- en fietstochten door de prachtige natuur van o.a. de Utrechte Heuvelrug.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Nu
Start verkoop april 2021
Verwachte start bouw november 2021
Verwachte oplevering november 2022

Woningtypen

Van de 15 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Oude Haven Odijk

Van € 479.900 tot € 834.900 v.o.n.