Oude Haven Odijk

Odijk In voorbereiding
Prijs op aanvraag

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 15

Project Oude Haven Odijk

Op de locatie van het voormalige CNV gebouw op de hoek van de Singel en de Oude haven is HSB bouw- en ontwikkelingsbedrijf actief om hier een mooie woonwijk te realiseren. Binnenkort zal de verkoop starten van deze 15 woningen. Er zullen rijwoningen, 2/1 kapwoningen en vrijstaande woningen in dit plan gerealiseerd worden. De woningen zijn op mooie kavels gelegen en diverse huizen hebben parkeergelegenheid op eigen terrein.

Het ontwerp van de woningen is geïnspireerd op de populaire jaren '30 architectuur, waarbij ook de kleur en materialisatie aansluit op dit thema. U woont hier straks in een woning met een schitterende historiserende uitstraling maar met alle gemakken en comfort van vandaag de dag. Zo zullen de woningen zeer energiezuinig en gasloos gerealiseerd worden.

De locatie in het dorp is bijna niet te evenaren. De ligging nabij het centrum en scholen is uniek. Daarnaast zullen een aantal van de woningen aan het water gerealiseerd worden. U woont op loopafstand van scholen, winkels, kinderdagverblijf, supermarkt en horeca. Het treinstation Driebergen-Zeist is op fietsafstand.

- Verwachting start verkoop 6e week januari 2021.
- Verwacht start bouw kwartaal 3 2021.
- Verwachte bouwtijd ca. 1 jaar.
- Woningen worden gasloos gebouwd en zijn voorzien van een warmtepomp.

Schrijf je in op de website van het project om op de hoogte gehouden te worden van de voortgang en de start verkoop.

Omgeving

Odijk is een klein en gezellig dorp centraal gelegen in Nederland. Je kunt dan ook in alle richtingen diverse bezienswaardigheden en activiteiten tegenkomen.

Deze streek staat bijvoorbeeld bekend op zijn forten, kastelen en landgoederen.

Vlakbij Bunnik vind je het Fort bij Rijnauwen, als onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie en ook Fort Zeist ligt slechts op 10 minuten afstand van de Oude Haven.

Op het gebied van sport kun je in de omgeving denken aan golfen, kanoën, wandelen, fietsen of tennissen.

Vanaf de Oude Haven wandelt u zo naar de Kromme Rijn om een fantastische avondwandeling te maken. Wist u dat deze rivier vroeger de natuurlijke grens van het Romijnse Rijk was? Ook in de verdere omgeving vindt u diverse wandel- en fietstochten door de prachtige natuur van o.a. de Utrechte Heuvelrug.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: in voorbereiding
Verwachte start verkoop januari 2021
Verwachte start bouw september 2021
Verwachte oplevering september 2022

Woningtypen

In dit project worden 15 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Verkoopmakelaar

Molenbeek Makelaars Zeist

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 030-6920204
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Oude Haven Odijk

Prijs op aanvraag