Oldekerkermeer - Bungalows

Oldekerk Verkoop gestart
Van € 287.500 tot € 349.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 14 (2 beschikbaar)
  • Wonen 83 tot 108 m²
  • Aantal kamers 3
  • Perceel 133 tot 143 m²
Open Huis
  1. Zaterdag 30 september van 11:00 tot 15:00

Project Oldekerkermeer - Bungalows

OPEN HUIS ZATERDAG 30 SEPTEMBER A.S. (11.00-15.00) UUR OP HET MAKELAARSKANTOOR

******** DE BOUW IS REEDS BEGONNEN, LAATSTE BUNGALOW BESCHIKBAAR BNR. 13 ********

Aan de noordrand van de nieuwe wijk, grenzend aan het water en met uitzicht over de weilanden worden 14 patiobungalows gebouwd. De woningen zijn opgedeeld in twee blokken. Aan de oostzijde een blok met 8 woningen en aan de westzijde 6 woningen. De woningen zijn geschakeld, maar hebben allen een eigen patio, waar je heerlijk kunt genieten van je eigen plekje. U woont hier heerlijk, dichtbij het water. De bungalows zijn ontworpen met het oog op ultiem wooncomfort. Wat opvalt zijn uiteraard de ruime patio’s en het gevarieerde gevelbeeld. Het oogt mooi en u kunt, van vroeg in het voorjaar tot laat in de herfst, genieten van het buitenleven.

Kiest u voor een levensloopgeschikte bungalow met alle voorzieningen gelijkvloers of heeft u liever de slaapkamers op de verdieping? De meeste bungalows zijn levensloopgeschikt. U heeft hier volop keuze. De bungalows variëren in grootte van 83 tot 111 m2 gebruiksoppervlak. Daarnaast kunt u kiezen uit een woning met 2 of 3 slaapkamers. En dan de ligging: Veel patiobungalows hebben een heerlijk uitzicht over het water en de landerijen. Maar andere bungalows hebben juist weer een heerlijke patio aan de Zuid-Westzijde. Wat de woningen allemaal bezitten zijn een warmtepomp, PV panelen, vloerverwarming. Dus allemaal energiezuinig en comfortabel!

Oldekerk is een dorp in de gemeente Westerkwartier in de provincie Groningen. Tot 1990 was Oldekerk een zelfstandige gemeente, daarna werd het opgenomen in de gemeente Grootegast en in 2019 ging het over naar de nieuwe gemeente Westerkwartier. Het dorp ligt op ongeveer 20 autominuten van Groningen en Drachten en heeft een uitstekende busverbinding naar bijvoorbeeld de stad Groningen, Grootegast, Surhuisterveen en Leek. Vanuit de buurtdorpen Zuidhorn en Grijpskerk is er ook nog een snelle treinverbindingen naar Groningen en Leeuwarden.

Oldekerk is samen met Niekerk, qua voorzieningen, een zéér compleet dorp. Naast de bakkerswinkel 'Brood bij de Buren’, beschikt Niekerk-Oldekerk over alle basisvoorzieningen die je je kunt bedenken. Onder andere een COOP supermarkt, een slagerij, een bloemist, een café/snackbar, een christelijke en openbare basisschool, voortgezet onderwijs, verschillende sportvoorzieningen, een bloeiend verenigingsleven én, voor als het even tegenzit, medische zorg.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop september 2022

Woningtypen

Van de 14 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Boekholt nieuwbouwspecialist B.V.

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 050 3114647

Steenhuis Makelaars Zuidhorn

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0594-500020
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing