Cortile

Oldenzaal Bouw gestart
Van € 580.000 tot € 590.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 9 (3 beschikbaar)
  • Wonen 200 tot 213 m²
  • Aantal kamers 6
  • Perceel 133 tot 184 m²
Blikvanger Statige XL stadshuizen!

Project Cortile

Ontdek Cortile: een nieuwbouwproject met statige herenhuizen midden in de stad! Niet de drukte maar wel de levendigheid. Dát gecombineerd met uitzonderlijke klasse = Cortile.

Cortile is Italiaans voor ‘binnenhof’ en daarmee uitermate passend, omdat de huizen allemaal zijn gesitueerd rond de binnenplaats. Een naam die we tevens associeren met stijl en grandeur en datzelfde gevoel ervaar jij straks als bewoner. Gebouwd met hoogwaardige materialen en oog voor detail!

Hoe woon jij graag? Cortile gaat het bieden met variatie en keuzevrijheid binnen de volgende woningtypen:

Het XL Stadshuis
Met maar liefst 4 lagen woonplezier is er enorm veel ruimte om alles naar jouw leefstijl in te delen! De 4 XL Stadshuizen liggen aan de Gasthuisstraat.

De split-level-woning
Speels en eigenzinnig, met verspringend vloerniveau. De 5 split-level-woningen liggen aan de zuidkant, die straks ook de Pastoriestraat zal gaan heten.

Welkom in Cortile!

Foto's

Omgeving

Cortile: op een historische plek midden in de stad, niet de drukte, maar wel de levendigheid en waar ooit huishoudschool Mater Dei stond, die in 1920 werd gesticht door de zusters Franciscanessen van Heythuysen. Met Cortile wordt nu een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan de geschiedenis van deze locatie. Als toekomstige bewoner maak jij hier straks mooie nieuwe herinneringen!

Beleef alvast het woongevoel en ervaar de keuzevrijheid van deze locatie: Geniet straks thuis van een kop koffie in jouw tuin, nestel je met een glas wijn op de bank of loop even de stad in. Historische straatjes, gezellige terrasjes, bijzondere winkeltjes, de vele (culturele) festiviteiten en het betoverende klokkenspel van de Sint-Plechelmusbasiliek zijn slechts een greep van de verscheidenheid waar de binnenstad om bekend staat. Oftewel, om in de stijl van de projectnaam te blijven, zoals de Italianen zeggen: La dolce vita.

360° foto's en video

360° foto's
Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop december 2019
Start bouw oktober 2020

Woningtypen

Van de 9 huizen in dit project zijn er nog 3 beschikbaar

Verkoopmakelaars

HOME makelaars

Vandaag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 0541-532500

Nieuw Wonen Twente

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel (+31) 85 273 23 77
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing