Gravenweide | 29 woningen

Oldenzaal Bouw gestart
Van € 350.000 tot € 551.465 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 30 (4 beschikbaar)
  • Wonen 86 tot 159 m²
  • Aantal kamers 5 tot 6
  • Perceel 157 tot 308 m²
Blikvanger Gravenweide | 29 woningen | type 2^1-kap & hoek- en middenwoningen!

Project Gravenweide | 29 woningen

START BOUW JANUARI 2023!

Gravenweide | Graven Es gebied 10a

Nieuw woningaanbod in De Graven Es, het gebied in de hoek tussen de Wolbertdijk en Erve de Wel. Plan Gravenweide | Het aanbod bestaat uit 29 zeer complete en energiezuinige woningen met de keuze uit hoek- en tussenwoningen en 2^1 kapwoningen. Kijk snel op de projectwebsite! Veel kopers zijn al blij met hun nieuwe woning, maar we hebben nog woningen beschikbaar!

- 2 onder 1 kapwoningen 14x | koopsommen vanaf ca. € 499.000,-- v.o.n.
- hoekwoningen 4x | koopsommen vanaf ca. € 390.000,-- v.o.n.
- tussenwoningen 11x | koopsommen vanaf ca. € 350.000,-- v.o.n.

Nieuwbouw in De Graven Es
De geliefde woonwijk De Graven Es in Oldenzaal bereidt zich voor op een prachtig slotstuk: Gravenweide. Op de plek tegenover Erve de Wel en pal aan het groen wordt een plan met 29 duurzame, luxe woningen gerealiseerd. Een bijzondere locatie waar je straks thuiskomt in een oase van rust. En dat zonder de verbinding met de stad te verliezen. Ja, in Gravenweide proef je van beide.

Jouw nieuwbouwwoning is klaar voor de toekomst
Een nieuwbouwwoning? Dat is wel zo makkelijk én kan behoorlijk schelen in de maandelijkse energielasten. Makkelijk omdat je bij de keuze voor nieuwbouw niet meer hoeft na te denken over een toekomst waarin er geen gasaansluiting meer is. Deze woningen zijn immers al zonder gasaansluiting gebouwd en beschikken ook nog eens over de nieuwste installaties als het gaat om het verwarmen van je woning en elektriciteit opwekken. Hiermee kun je dus met een gerust hart vooruit. Deze maatregelen zorgen ook (bij normaal verbruik) voor een lagere energierekening dan in een bestaand woning van dezelfde grootte.

Alles om de hoek
Dichtbij het water, omringd door groen en toch de voorzieningen van de stad om de hoek. De locatie voor Gravenweide kan haast niet beter. Waar je vanuit je woning zo de natuur instapt, fiets je in 10 minuten naar de binnenstad van Oldenzaal. Deze oudste stad van Twente bruist! De bourgondische en gezellige sfeer leent zich perfect voor een shopsessie en afsluitende borrel op het terras. En omdat Gravenweide grenst aan een al bewoonde wijk, voelt het hier vanaf dag één gemoedelijk. Op deze plek wil je wonen!

Modern en luxe
Gravenweide maakt optimaal gebruik van de prachtige omgeving. Dit resulteert in veel lichtinval en zicht op het groen. De architectuur is modern maar speels; dat zich kenmerkt door o.a. de opvallende okergele met gebroken witte stenen en tuitgevels die de rijtjes opbreken. Maar bovenal voldoen de woningen aan alle moderne wensen. Zo zijn ze niet alleen leuk om naar te kijken, ook zijn ze duurzaam gebouwd en luxe afgewerkt. Van fundering tot dakpan en alles daar tussenin. Hier zit je nu én in de toekomst goed.

Heb je interesse in een woning in De Graven Es?
Maak je account aan op de projectwebsite nieuwbouw-gravenes.nl en vraag een optie aan op een vrije kavel of meld je als reserve kandidaat!

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Nu
Start verkoop juli 2022
Start bouw januari 2023
Verwachte oplevering december 2023

Woningtypen

Van de 30 huizen in dit project zijn er nog 4 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Gravenweide | 29 woningen

Van € 350.000 tot € 551.465 v.o.n.