Hoge Wei

Oosterhout (GE) Oplevering gestart
Van € 169.900 tot € 192.900 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 45 (2 beschikbaar)
  • Wonen 10 m²
  • Aantal kamers 1
  • Perceel 367 tot 426 m²

Project Hoge Wei

Bouw in volle gang

Hoge Wei is een kleinschalige nieuwbouwlocatie aan de zuidkant van het Overbetuwse dorp Oosterhout. Wonen in Hoge Wei voelt heel intiem: de beschutting van de Waaldijk aan de ene kant en anderzijds de dorpskern van Oosterhout. Naast de bijzonder mooie omgeving waar je helemaal tot rust komt, heeft Hoge Wei meer te bieden. Het rustieke dorpje Oosterhout heeft een hechte gemeenschap waar je welkom bent. Een rijk verenigingsleven met diverse sport- en cultuurclubs, een basisschool, buurtsupermarkt, gemeenschapshuis, een kleine wijngaard en een gezellige brasserie.

Er worden circa 60 nieuwbouwwoningen ontwikkeld, allemaal gebouwd in een traditionele stijl.

Type woningen
Er komt een gevarieerde mix van twee-onder-een-kap, vrijstaande woningen en hoek- en rijwoningen (zowel huur- als koopsegment). Het gevarieerde woningaanbod in Hoge Wei zal starters, doorstromers en senioren een prettig huis bieden waar het heerlijk thuiskomen is.

In Hoge Wei geniet je van Betuwewonen op z’n allermooist. De uiterwaarden, de enorme openheid van graslandschap, afgewisseld door landelijke bebouwing. Maar vanaf je eigen voordeur ben je óók binnen no time in de bruisende stad. In een uurtje rijd je naar Utrecht en binnen 15 minuten sta je al in de Nijmeegse binnenstad. Liever met het openbaar vervoer? De bus stopt voor je deur. Of je fietst in 12 minuten naar treinstation Nijmegen Lent.

Foto's

Omgeving

Wonen in Hoge Wei prikkelt al je zintuigen
Er zijn van die panoramische plekjes waar iedereen wil wonen. Hoge Wei in het Overbetuwse Oosterhout is zo’n plek. Logisch, als je je bedenkt dat deze prachtige omgeving maar 15 minuten van de binnenstad van Nijmegen ligt. Ervaar elke dag een verrukkelijk vakantiegevoel, vanuit je eigen huis.
Uitzicht over de uiterwaarden
Hoge Wei ligt intiem genesteld tegen de rand van het dorpje Oosterhout en de prachtige uiterwaarden van rivier de Waal. ’s Ochtends slenter je lekker over de dijk, met een briesje wind door je haren. In de verte hoor je de kerkklok van Oosterhout. Je beleeft het ultieme vakantiegevoel, maar dan vanuit je eigen huis.

Wandel door het groen
De directe omgeving van Hoge Wei is bijzonder mooi door de uiterwaarden én de enorme openheid van het agrarische landschap en het landgoedbos. In het Oosterhoutse bos vind je natuurlijke wandelpaden, diverse boomsoorten, grondbegroeiing met kleine framboosjes en vele vogelsoorten.

Kom lekker tot jezelf
Oosterhout is een plek waar je elkaar kent, maar toch ook op jezelf bent. Lekker wandelen, fietsen, sporten en spelen: het kan direct op het moment dat je de deur uit stapt. Er worden circa 60 nieuwe woningen gebouwd. Dat is veel intiemer wonen dan in grote nieuwbouwlocaties.

Dorps wonen, vlakbij de stad
Hoge Wei is een geweldige plek voor stedelingen met een hart voor de natuur. Vanaf de dijk zie je Nijmegen al liggen. Of je nu met de auto of liever het openbaar vervoer gaat: binnen enkele minuten sta je in de bruisende stad met gezellige caféetjes en hippe winkels.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: oplevering gestart
Start verkoop mei 2018
Start bouw februari 2019
Start oplevering januari 2020

Woningtypen

Van de 45 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Hans Janssen Garantiemakelaars

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 024-3244244

LIV Wooncoach B.V.

Vandaag bereikbaar vanaf 10:00
Bel 085 - 0707700
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing