Groene Tempelier - Fase 6

Oosterhout (NB) Bouw gestart
Van € 545.000 tot € 554.250 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 12 (1 beschikbaar)
  • Wonen 150 tot 152 m²
  • Aantal kamers 4
  • Perceel 247 m²

Project Groene Tempelier - Fase 6

Laatste kans in De Groene Tempelier! Bouw gestart!

Natuur, groen en water; het is er allemaal in Slotjes-Midden. De groene zone langs het Wilhelminakanaal en de verschillende groene wandel- en ontmoetingsplekken in de wijk zorgen voor rust en ruimte in de buurt. Ben jij op zoek naar een ruime 2 onder 1 kapwoning in deze vernieuwde woonwijk? Dan zijn de woningen uit fase 6 iets voor jou!

Zie jij jezelf al wonen in deze 2 onder 1 kapwoning aan een prachtige groenzone? Dan vertellen we je graag meer. Over hoe groot de tuin is bijvoorbeeld, maar ook dat je je auto op de eigen oprit parkeert én dat je een garage hebt die ook vanuit de tuin bereikbaar is. Praktisch en mooi gaan heel goed samen. Doordat dit huis nieuw is, kun je het op allerlei manieren helemaal naar jouw zin maken.

Een blik in de toekomst

Kom straks thuis en geniet van de spelende kinderen die je ziet. Parkeer de auto voor de deur en loop via de zijentree naar binnen. Er is plaats voor een tuingerichte keuken en vanuit de woonkamer kijk je uit op de straat. Aan de achterzijde heeft deze woning een uitbouw van 3.00 meter, waardoor jij alle ruimte hebt voor de prachtige keuken waar je altijd al van droomde. Sta jij straks achter je eiland te koken en kijk je lekker naar buiten of klets je gezellig bij met de mensen die aan de eettafel zitten?

Ideaal voor een gezin

Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers. De grootste kamer aan de voorzijde strekt zich uit over de breedte van het huis. Je zou hier prima een inloopkast kunnen maken. De andere 2 kamers aan de tuinzijde zijn met 7,5 en 9,2 m2 ook lekker groot. De badkamer zit in het midden van het huis en is heel compleet. Je hebt een douche, ligbad, wastafel en 2e toilet. Natuurlijk is het sanitair hoogwaardig en modern. De zolder is een vrij indeelbare open verdieping met een berging waar je de wasmachine kwijt kunt.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop januari 2022
Start bouw maart 2023

Woningtypen

Van de 12 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Verbrugge Makelaardij Raamsdonksveer

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 0162-521297
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Groene Tempelier - Fase 6

Van € 545.000 tot € 554.250 v.o.n.