Componistenkwartier fase 3a

Oss Verkoop gestart
Van € 236.000 tot € 383.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 32 (21 beschikbaar)
  • Wonen 93 tot 193 m²
  • Aantal kamers 4 tot 6
  • Perceel 86 tot 140 m²

Project Componistenkwartier fase 3a

Nieuwbouwproject Componistenkwartier Oss is de laatste ontwikkeling binnen het prestigieuze gebied ‘Talentencampus Oss’. Dit gebied is inmiddels uitgegroeid als uitdagend en vernieuwend stukje Oss. Een volwaardige wijk die veel te bieden heeft.

Een volwaardige wijk die veel te bieden heeft. Zo wordt Componistenkwartier de eerste gasloze wijk van Oss! Dat is goed voor het milieu, de toekomst van de kinderen en ook voor de portemonnee!

De woningen in fase 3a liggen prachtig gesitueerd, in het Sibeliuspark. Een park wat uit zal groeien tot een volwaardig, aantrekkelijk stadspark. Een bijzondere groene woonomgeving. De ideale plek om te genieten na een dag hard werken. Een heerlijke plek om op te groeien en met vriendjes buiten te kunnen spelen. Ontdek onze prachtige woningen en bespreek met ons welke woning het beste bij jouw gezinssituatie past.

Er zijn vele voorzieningen in de directe omgeving! Componistenkwartier biedt je echt het beste van 2 werelden; wonen midden in het groen, met de stadse geneugten op steenworp afstand. Een buitenkans!

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop juli 2020

Woningtypen

Van de 32 huizen in dit project zijn er nog 21 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Componistenkwartier fase 3a

Van € 236.000 tot € 383.000 v.o.n.