Crescendo Park

Oss Verkoop gestart
Van € 295.000 tot € 420.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 20 (4 beschikbaar)
  • Wonen 68 tot 119 m²
  • Aantal kamers 1
  • Perceel 160 tot 280 m²

Project Crescendo Park

Crescendo Park is een herontwikkelingsplan voor het voormalige terrein van Govers Bouwmaterialen. Gelegen tussen de Oijenseweg, Foulkesstraat en de Hertogensingel te Oss.

De opzet van het plan is een plein waaraan 14 appartementen en 20 patiobungalows zijn gelegen. Alle woningen zijn met de voorzijde aan het plein gesitueerd, waar het in een geborgen sfeer fijn wonen is. Het plein is toegankelijk door meerdere toegangswegen vanaf de Oijenseweg en de Foulkesstraat.

Dit alles bij elkaar zal bij het Crescendo Park een gezellige en levendige atmosfeer opleveren. Waar mensen elkaar nog kennen, begroeten, waar kinderen rustige, in een veilige en beschutte omgeving, kunnen spelen. En waar tegelijk voldoende privacy is. Ruimte voor elkaar en jezelf.

Centrale ligging
Het nieuwbouwproject Crescendo Park is gelegen aan de noordzijde van Oss en heeft een zeer centrale ligging. Op loopafstand van het centrum en gelegen aan diverse uitvalswegen.

Energiezuinig
Alle patiowoningen zijn compact ontworpen, voorzien van een goed geïsoleerde schil en zonnepanelen. Hierdoor bespaart u energiekosten. Alle woningen zijn voorzien van Energielabel A. Het gehele Crescendo Park is op het gasnet aangesloten. Zo kunt u dus nog rustig koken op gas.

Patiowoningen
Crescendo Park bestaat uit 20 patiowoningen. Allen kenmerkend door een frisse en moderne uitstraling. De gemeleerde bakstenen en strakke bouwvormen samen met een in geveldelen uitgevoerde entree/parking geeft een eigentijds straatbeeld.

Appartementen
Het project wordt voorzien van 1 appartementencomplex met in totaal 14 appartementen. Deze appartementen zijn ruim van opzet en hebben een mooi uitzicht op het plein. Het appartementencomplex past qua maat en schaal, net als qua uitstraling perfect in het totale park.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop september 2019

Woningtypen

Van de 20 huizen in dit project zijn er nog 4 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Crescendo Park

Van € 295.000 tot € 420.000 v.o.n.