Wonen op de Westerwal

Oudewater Bouw gestart
Van € 237.500 tot € 750.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 25 (22 beschikbaar)
  • Wonen 44 tot 165 m²
  • Aantal kamers 2 tot 9
  • Perceel 100 tot 163 m²
Blikvanger De Blekersgracht nu met woonklaarpakket t.w.v. € 46.000,-

Project Wonen op de Westerwal

Bekijk dit unieke project op: wonenopdewesterwal.nl of neem contact op met de makelaar.

NOG ENKELE WONINGEN BESCHIKBAAR IN BLEKERSGRACHT
Nu met woonklaarpakket ter waarde van € 46.000,- inclusief BTW!

Met het woonklaarpakket in de Blekersgracht krijg je het volgende:
- Energiezuinig wonen: 10 extra PV-panelen maken je woning energieneutraal.
- Gehele woning afgewerkt met Siematic keuken met Siemens apparatuur, sanitair en tegelwerk, PVC vloer en wand- en plafondafwerking in een kleur naar keuze.
- Bouwgarantie: De start van de bouw op de Blekersgracht is gegarandeerd.
- Met dit pakket geniet je van duurzaamheid, verkoopgemak en de zekerheid van een nieuwe woning.

Voor meer informatie en de voorwaarden over het woonklaarpakket kunt je terecht op de website: wonenopdewesterwal.nl/woonklaar

Authentieke straatjes, stoere kades, pittoreske doorkijkjes. Vers brood van de bakker om de hoek. Genieten van een kop koffie met uitzicht over het water. Zo vanaf je eigen aanlegplek aan boord kunnen stappen. En je bent ook nabij in de grote stad, voor een theaterbezoek of om te shoppen. Hoe mooi kan het leven zijn?

Grenzend aan de Binnenstad
Op de Westerwal komt een nieuwe woonwijk met karakter. Een project op een historische locatie, met een heel divers woningaanbod. Sfeervol en stoer wonen, geïnspireerd op de historie van de oude Hollandsche waterstad en het industriële verleden op de Westerwal. Direct aan de Hollandsche IJssel en aan de rand van het pittoreske centrum van Oudewater.
Een verborgen pareltje midden in de Randstad.

Historisch goed
Op het terrein van de voormalige olieslagerij verrijzen binnenkort statige herenhuizen, ruime gezinswoningen, koopwoningen voor starters en luxe appartementen.
Het karakteristieke concept blaast de architectuur ’van toen’ nieuw leven in. De contouren van de historische vestingwerken worden weer herkenbaar, en verspreid over de woonbuurt worden historische objecten die refereren naar de industriële historie van deze bijzondere locatie. Een thuis waar je trots op kunt zijn!

Duurzaam Wonen
Het thema duurzaamheid maakt vanzelfsprekend onderdeel uit van het plan en wordt opgenomen in het ontwerp van de woningen. Deze hebben een duurzame isolatieschil, zonnepanelen én zijn gasloos. Er is veel aandacht voor groen en ecologie. Zo worden er volop nieuwe bomen aangeplant, krijgt de natuur de ruimte, komen er plekken waar je natuurlijk kunt spelen en komt er een groene wandelroute langs de vestingwerken.

Divers aanbod
Als je door de wijk loopt, waan je je tussen pakhuizen, herenhuizen en fabrieksloodsen. Vroeger was hier industrie, nu kun je hier heerlijk wonen. De bedrijvigheid van weleer, de levendige binnenstad van nu, het woongemak van de toekomst, alles komt samen op de Westerwal. Er komen appartementen en woningen in allerlei maten, in verschillende, kleine buurten. Elke buurt heeft zijn eigen karakter.

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start bouw december 2022
Start verkoop april 2023

Woningtypen

Van de 25 huizen in dit project zijn er nog 22 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Beumer Nieuwbouw

Maandag bereikbaar vanaf 9:00
Bel (+31) 30 677 60 00

Meesters Makelaardij

Telefonisch bereikbaar tot 17:00
Bel 0348-565656
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing