Oliviers Kreek, Poeldijk

Poeldijk Verkoop gestart
Van € 445.000 tot € 615.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 59 (10 beschikbaar)
  • Wonen 138 tot 157 m²
  • Aantal kamers 1 tot 5
  • Perceel 136 tot 570 m²
Blikvanger Royale, duurzame woningen met eigen parkeerplaats en diepe tuin!

Project Oliviers Kreek, Poeldijk

Royaal en duurzaam wonen in een woning met een goede achtertuin en met de luxe van parkeren op je eigen terrein? Het kan in project Oliviers Kreek in Poeldijk!

Er zijn diverse type rijwoningen, bestaande uit 3 verschillende breedtematen: woningen van 5,10 m breed, woningen van 5,40 m breed en woningen van 5,70 m breed. Alle woningen beschikken over minimaal 1 of 2 parkeerplaatsen op eigen terrein, een woonoppervlak variërend van 129 - 156 m2 en een heerlijke riante tuin.
Bijkomend voordeel is dat er toekomstbestendig en gasloos gebouwd wordt! Weg met de hoge gasrekening. Iedere woning wordt voorzien van een eigen bodemwarmtepomp en 8 zonnepanelen, waarmee je deels je eigen energie opwekt. Dit scheelt straks veel op je maandelijkse energierekening. Daarnaast biedt de goede isolatie veel meer comfort. De warmte blijft zomers veel beter buitenshuis en ’s winters juist binnenshuis. Fijne vooruitzichten.

Wonen in een nieuwe wijk die gekarakteriseerd wordt door het vele groen, speelplekken en parken. Het kan in Oliviers Kreek, een nieuwe fase in nieuwbouwwijk Poeldijkerhout.
Het project is gelegen aan de rand van Poeldijk, grenzend aan Den Haag. Een dorp waar een gemoedelijke sfeer heerst. Poeldijk is een groen en kinderrijk dorp, dichtbij het strand, prachtige natuurgebieden en toch niet ver van de stad. Scholen, kinderopvang, sportvoorzieningen, een rijk verenigingsleven, winkels en ontmoetingsplekken, het is hier allemaal ruim voorhanden.
Voor een groter aanbod van winkels is het nabijgelegen winkelcentrum van Naaldwijk en ’s-Gravenzande makkelijk bereikbaar. En ook de Haagse binnenstad is goed aan te reizen.

Kijk op de project website voor meer informatie en inschrijven.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop oktober 2022

Woningtypen

Van de 59 huizen in dit project zijn er nog 10 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Oliviers Kreek, Poeldijk

Van € 445.000 tot € 615.000 v.o.n.