De Looiers

Purmerend Bouw gestart
Van € 487.000 tot € 1.007.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 40 (geen beschikbaar)
 • Wonen 126 tot 268 m²
 • Aantal kamers 3 tot 5

Project De Looiers

Net buiten het historische stadcentrum van Purmerend, aan de Where, realiseert Linden Groep een stijlvol woonproject: De Looiers. Op deze mooie, centrale plek komen twee ranke woongebouwen met 36 luxe appartementen en 4 riante penthouses. Alle woningen zijn luxe afgewerkt en hebben een buitenruimte met uitzicht over de stad of het water. Parkeren gebeurt op maaiveld in een afgesloten parkeergarage onder het gebouw. De woningen liggen hierdoor opgetild van de reuring van de straat. In De Looiers woont u met alle comfort op één van de fijnste plekken van de stad.

Perfect gelegen
De twee gebouwen van De Looiers liggen ideaal aan de rand van het historische stadshart van Purmerend, aan het water. Vanuit uw appartement in De Looiers wandelt u zo het centrum in. Ook de stad uit gaat snel; de uitvalswegen naar Hoorn, Alkmaar en Amsterdam liggen om de hoek en op de fiets ben je zo in de vrije natuur. Ook met het OV is De Looiers goed te bereiken.

Modern en stijlvol wonen
De Looiers bestaat uit twee woongebouwen die duidelijk familie van elkaar zijn: Mimosa en Durio. Mimosa bestaat uit tien woonlagen en Durio uit zes. Beide gebouwen zijn modern, slank en stijlvol vormgegeven en hebben veel raampartijen die de bakstenen gevel openbreken. Zo woont u hier heerlijk licht met prachtig uitzicht over de stad en de omgeving. In totaal komen er 36 appartementen en 4 penthouses in De Looiers, die in formaat variëren van 96 m2 tot 268 m2. Alle woningen zijn luxe afgewerkt en beschikken over een Villeroy en Boch badkamer, minimaal één eigen parkeerplek, een privé-berging en een fijne buitenruimte.

[alleen voor de penthouses]
Geef zelf uw woning vorm
De penthouses van De Looiers zijn, binnen de kaders van draagmuren en aansluitingen, in grote mate naar eigen hand te zetten. Dit gaat verder dan gangbaar meer/minderwerk. Wilt u graag een loft? Meer of minder slaapkamers? Een open keuken of ruime inloopkasten? Een atelierruimte of een extra luxe badkamer? Het kan in De Looiers. We tekenen graag samen met u en de interieurarchitect op basis van uw woonwensen uw ideale plattegrond. Onze nieuwbouwspecialist Mariska Appelman zal u met raad en daad bijstaan tijdens het gehele proces.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop april 2019
Start bouw november 2019

Woningtypen

Van de 40 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Durio (penthouse met dakkamer)

  Penthouse € 1.007.000 v.o.n.
  • wonen 268 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Bouwnummer (Bouwnr. 114) Verkocht 268 m² wonen 5 kamers € 1.007.000 v.o.n.
 • Mimosa (straatzijde met balkon)

  Bovenwoning Van € 487.000 tot € 503.000 v.o.n.
  • wonen 126 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Bouwnummer (Bouwnr. 10) Verkocht 126 m² wonen 3 kamers € 492.500 v.o.n.

Verkoopmakelaar

De Stijl Makelaardij

Maandag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0229 281900
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Looiers

Van € 487.000 tot € 1.007.000 v.o.n.