De Lusthof - (BINNENKORT START VERKOOP)

Purmerend
Van € 395.000 tot € 790.000 v.o.n. Prijs op aanvraag

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 85 (geen beschikbaar)

Project De Lusthof - (BINNENKORT START VERKOOP)

Ben je op zoek naar een nieuwbouwappartement of een ruime eengezins(stads)woning nabij het oude centrum van Purmerend? Dan is het nieuwbouwproject De Lusthof in Kop West echt iets voor jou!

Aan de rand van de historische binnenstad van Purmerend wordt binnenkort het project De Lusthof gerealiseerd; een unieke woonplek, waar je elkaar als buren treft in de gezamenlijke groene binnentuin. De Lusthof is onderdeel van Het Buurtje, een gezellige nieuw stadswijk in Kop-West.
De Lusthof wordt een heerlijke woonplek voor jong en oud. Net als in de stad vind je hier een mix van gezinswoningen, appartementen, penthouses en huurwoningen. De stadse sfeer proef je terug in de architectuur. Statige hoekpanden en sfeervolle woningen wisselen elkaar af. Het resultaat is een gevarieerd straatbeeld met groene verbindende tuinen, dat als een puzzelstukje past in de historische binnenstad.
Een volwaardige afspiegeling van de stad, waar je samen kunt genieten van het goede leven. De Lusthof heeft een uiteenlopend palet aan woningtypen. Van appartementen tot ruime gezinswoningen en luxe penthouses. De Lusthof heeft alles in huis. Er is naast de eigen buitenruimte, zoals balkon en tuin, ook een collectieve binnentuin met verschillende bomen en planten en gezellige picknicktafels. Het kloppende hart van De Lusthof.
Alle koopwoningen hebben tevens een eigen parkeerplaats.

De Lusthof fase 1:
Type Dorado: 11 royale stadswoningen (koop), vanaf ca. 173 - 184 m2
Type Elim: 7 appartementen (koop), vanaf ca. 85 m2 tot ca. 133 m2
Type Gaard: 6 appartementen (koop), ca. 105 m2
Type Elysium: 6 appartementen vanaf 92 m2 tot 145 m2, 2 penthouses (koop), ca. 157 tot 172 m2

De Lusthof fase 2:
53 middeldure en vrije sector huur appartementen.
Meer informatie over deze huurwoningen volgt in het voorjaar van 2021

Ben je geïnteresseerd in een woning in De Lusthof? Schrijf je dan nu in en laat ons je woonwensen weten! Je kunt een account aanmaken op de projectwebsite, dan word je automatisch op de hoogte gehouden van de voortgang van het project.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

In dit project worden 85 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing