Reusel - Molenakkers

Reusel Verkoop gestart
Van € 200.000 tot € 412.420 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 18 (geen beschikbaar)
  • Wonen 100 tot 158 m²
  • Aantal kamers 4 tot 5
  • Perceel 153 tot 392 m²

Project Reusel - Molenakkers

In een prachtige groene omgeving, aan de rand van de jonge levendige wijk Molen Akkers ontwikkelt aannemersbedrijf J.A. van Gisbergen 10 twee-onder-een-kapwoningen. Door de ligging aan de groene rand vlak bij een mooi stukje natuur rondom de visvijver woont u heerlijk rustig. Voor de voorzieningen van Reusel, de basisschool of speelkameraadjes voor de kinderen hoeft u niet ver te zoeken. De woningen liggen namelijk aan de rand van de levendige wijk Molen Akkers vlak bij een basisschool, op maar 10 minuten lopen van het hart van Reusel. De bereikbaarheid is prima, u zit zo op de rondweg richting Bladel of Tilburg.

De twee-onder-een-kapwoningen in Molen Akkers bieden in alle opzichten veel ruimte. Zowel het perceel, de woning en de mogelijkheid om de woning naar eigen wens aan te passen zijn ruim. De percelen van de woningen variëren tussen de 356 m² en 430 m², wat de woningen een mooie diepe tuin geeft. De meeste percelen hebben de achtertuin op het westen, waar u kunt genieten van de heerlijke middag- en avondzon.

De tien woningen vormen samen een harmonieus geheel. Ze stralen karakter en kwaliteit uit, met een traditionele eigentijdse vormgeving, maar verschillen in detail van elkaar. Hierdoor zijn ze wel onderscheidend van elkaar. Zo heeft de ene woning een dakkapel op de tweede verdieping en de andere grote luiken of een Frans balkon.

Qua inhoud zijn de woningen groot. Tussen de 565 m³ en 618 m³, exclusief garage/berging.

---

Hoekwoningen.
De vier hoekwoningen hebben veel ruimte op de begane grond en verdieping. De verdieping telt drie slaapkamers waarvan één over de gehele breedte. De badkamer is ruim waardoor naast de wastafel, douche en het toilet die in de basis aanwezig zijn, gekozen kan worden voor een ligbad. De badkamer is centraal in de woning gelegen en heeft een raam in de zijgevel.
Er is een vaste trap naar de 2e verdieping welke veel ruimte biedt om in de toekomst aan te passen naar bijvoorbeeld slaapkamers. Ook hier wordt een raam in de zijgevel gerealiseerd zodat daglicht aanwezig is.

Tussenwoningen
De vier tussenwoningen worden 'casco' opgeleverd. Dat wil zeggen dat de woningen worden opgeleverd zonder:

- keukeninrichting
- sanitair
- tegelwerk
- wand-, plafond- en vloerafwerking
- binnenkozijnen en – deuren.

U dient de afwerking zelf te realiseren.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop september 2019

Woningtypen

Van de 18 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Verkoopmakelaar

Van Santvoort Makelaars b.v.

Morgen bereikbaar vanaf 8:30
Bel 0497-513393
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reusel - Molenakkers

Van € 200.000 tot € 412.420 v.o.n.