Cop'ns | Duokoop

Reusel
Van € 227.474 tot € 309.403 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 1 (8 beschikbaar)
 • Wonen 96 tot 110 m²
 • Aantal kamers 6 tot 7
 • Perceel 179 tot 258 m²
Blikvanger Dit Unieke project wordt verkocht met Duokoop!

Project Cop'ns | Duokoop

WONEN IN EEN PRACHTIGE JAREN ’30 STIJL NIEUWBOUW WONING: PROJECT Cop’Ns

Een prachtig nieuwbouwproject waarin 14 tweekappers en 1 vrijstaande woning ontwikkeld worden. 7 tweekappers en de vrijstaande woning worden verkocht met Duokoop. Iedere woning heeft zijn eigen herkenbare uitstraling. Stuk voor stuk schitteren ze door de architectuur in de geliefde jaren ’30 stijl. En elk huis staat op z’n eigen prachtige plekje. Bovendien zijn er kavels met een eigen garage en kavels die genieten van een carport. Aan u de keus. In het woonmenu is elke woning naar eigen wens af te werken, om je woondroom waar te maken valt er veel te kiezen.
Aan de noordkant van Reusel dichtbij de uitvalswegen ontwikkelen zich kansen om buitengewoon te wonen. De kappen en de gevels van de woningen verschillen per woning. Sommige huizen hebben een hoekraam aan de voorzijde of een frans balkon op de eerste verdieping. Wie goed kijkt ziet nog meer schitterende details. Enkele woningen hebben een erker of een luifeltje boven de voordeur. Ook in de kleur van de stenen kunnen er twee tinten ontdekt worden. Elke woning heeft zijn eigen karakteristieke eigenheid. Wil je ‘jouw unieke entree’ verder omlijsten? Dan heb je de keuze uit drie soorten voordeuren in de stijl van de jaren ’30. Vanuit jouw thuis wandel je hoe dan ook door een rustige straat, die uitloopt op een voetpad omgeven door groen.

Buiten
Met een eigen achterom is het hier naar goed Kempisch gebruik beslist genieten van het buitenleven. Bovendien heb je de vrijheid om de erfafscheiding naar eigen wens in te vullen. Beschut genieten in eigen hof? Creëer heerlijke plekjes van de ochtend tot de avond. Zo geef je vorm aan elk seizoen.

Duurzaam
Natuurlijk wil jij energie besparen. Energie kost namelijk geld. In onze gasloze nieuwbouwwoningen maken wij gebruik van duurzame energiebronnen, zoals ventilatielucht, bodemwarmte (optioneel) en de zon. Zo maken wij jouw woning desgewenst energieneutraal en volledig toekomst klaar. Aan de basis wordt jouw woning standaard in een duurzame EPC 0.4 uitgevoerd. Om deze energieprestatie van 0.4 te bereiken, krijgt jouw woning o.a. een ventilatieluchtwarmtepomp geplaatst op zolder. Zo’n pomp haalt energie uit de afgezogen ventilatielucht en gebruikt deze warmte om de vloerverwarming op de begane grond en het tapwater te verwarmen.

Afwerking
Voor de afwerking van uw woning heeft u de keuze uit 4 afwerkingspakketten: Basic, Comfort, Luxe, en Perfect Finish. Het verschil tussen de pakketten Basic, Comfort en Luxe is de uitvoering van de keuken, tegels en het sanitair. Bij het Perfect Finish pakket wordt uw woning naast de Luxe afwerking hoogwaardig en sleutelkaar opgeleverd. U hoeft alleen zelf nog te zorgen voor het schilderwerk, de raambekleding en de tuininrichting. U kunt er ook voor kiezen om uw woning casco op te laten leveren.

Duokoop
Deze woningen worden verkocht met Duokoop. Hierdoor profiteer je van een lagere koopprijs. De grond wordt gekocht door DNGB. Voor het gebruik van de grond betaal je een maandelijkse vergoeding. De vergoeding is fiscaal aftrekbaar voor de IB. Je kan de grond later altijd kopen. Het mag, maar het hoeft niet.

Wens je meer informatie over deze prachtige woningen? Neem dan vrijblijvend contact op met de Volksmakelaar.

360° foto's en video

Woningtypen

Er is 1 huis in dit project beschikbaar

 • Twee-onder-èèn-kap

  2-onder-1-kapwoning Van € 227.474 tot € 267.397 v.o.n.
  • wonen 96 tot 110 m² wonen
  • aantal kamers 6 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Type A (Bouwnr. 15) 96 m² wonen 6 kamers € 249.196 v.o.n.
  Type B (Bouwnr. 14) 96 m² wonen 6 kamers € 243.454 v.o.n.
  Type B (Bouwnr. 7) 96 m² wonen 6 kamers € 265.182 v.o.n.
  Type C (Bouwnr. 8) 96 m² wonen 6 kamers € 227.474 v.o.n.
  Type D (Bouwnr. 9) 108 m² wonen 6 kamers € 265.375 v.o.n.
  Type E (Bouwnr. 10) 110 m² wonen 6 kamers € 267.397 v.o.n.
  Type F (Bouwnr. 2) 96 m² wonen 6 kamers € 256.070 v.o.n.
 • Vrijstaand

  Vrijstaande woning € 309.403 v.o.n.
  • wonen 110 m² wonen
  • aantal kamers 7 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Vrijstaand (Bouwnr. Type H) 110 m² wonen 7 kamers € 309.403 v.o.n.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Cop'ns | Duokoop

Van € 227.474 tot € 309.403 v.o.n.