Cop'ns Reusel

Reusel
Van € 353.100 tot € 432.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 15 (6 beschikbaar)
  • Wonen 96 tot 110 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 179 tot 293 m²

Project Cop'ns Reusel

Een prachtig nieuwbouwproject waarin 14 tweekappers en 1 vrijstaande woning ontwikkeld worden. Iedere woning heeft zijn eigen herkenbare uitstraling. Stuk voor stuk schitteren ze door de architectuur in de geliefde jaren ’30 stijl. En elk huis staat op z’n eigen prachtige plekje. Bovendien zijn er kavels met een eigen garage en kavels die genieten van een carport. Aan u de keus. In het woonmenu is elke woning naar eigen wens af te werken, om je woondroom waar te maken valt er veel te kiezen.

Aan de noordkant van Reusel dichtbij de uitvalswegen ontwikkelen zich kansen om buitengewoon te wonen. De kappen en de gevels van de woningen verschillen per woning. Sommige huizen hebben een hoekraam aan de voorzijde of een frans balkon op de eerste verdieping. Wie goed kijkt ziet nog meer schitterende details. Enkele woningen hebben een erker of een luifeltje boven de voordeur. Ook in de kleur van de stenen kunnen er twee tinten ontdekt worden. Elke woning heeft zijn eigen karakteristieke eigenheid. Wil je ‘jouw unieke entree’ verder omlijsten? Dan heb je de keuze uit drie soorten voordeuren in de stijl van de jaren ’30. Vanuit jouw thuis wandel je hoe dan ook door een rustige straat, die uitloopt op een voetpad omgeven door groen.

Buiten
Met een eigen achterom is het hier naar goed Kempisch gebruik beslist genieten van het buitenleven. Bovendien heb je de vrijheid om de erfafscheiding naar eigen wens in te vullen. Beschut genieten in eigen hof? Creëer heerlijke plekjes van de ochtend tot de avond. Zo geef je vorm aan elk seizoen.

Duurzaam
Natuurlijk wil jij energie besparen. Energie kost namelijk geld. In onze gasloze nieuwbouwwoningen maken wij gebruik van duurzame energiebronnen, zoals ventilatielucht, bodemwarmte (optioneel) en de zon. Zo maken wij jouw woning desgewenst energieneutraal en volledig toekomst klaar. Aan de basis wordt jouw woning standaard in een duurzame EPC 0.4 uitgevoerd. Om deze energieprestatie van 0.4 te bereiken, krijgt jouw woning o.a. een ventilatieluchtwarmtepomp geplaatst op zolder. Zo’n pomp haalt energie uit de afgezogen ventilatielucht en gebruikt deze warmte om de vloerverwarming op de begane grond en het tapwater te verwarmen.

Afwerking
Voor de afwerking van uw woning heeft u de keuze uit 4 afwerkingspakketten: Basic, Comfort, Luxe, en Perfect Finish. Het verschil tussen de pakketten Basic, Comfort en Luxe is de uitvoering van de keuken, tegels en het sanitair. Bij het Perfect Finish pakket wordt uw woning naast de Luxe afwerking hoogwaardig en sleutelkaar opgeleverd. U hoeft alleen zelf nog te zorgen voor het schilderwerk, de raambekleding en de tuininrichting. U kunt er ook voor kiezen om uw woning casco op te laten leveren.

Om uw woning helemaal zelf en vrijblijvend samen te stellen bezoekt u de website van Van Gisbergen!
gisbergen.nl/project/15-woningen-copns-reusel/
Wilt u graag meer informatie over dit prachtige nieuwbouwproject? Bel dan Vosters Onroerend Goed 0497-381775.

Foto's

360° foto's en video

Video

Woningtypen

Van de 15 huizen in dit project zijn er nog 6 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Cop'ns Reusel

Van € 353.100 tot € 432.000 v.o.n.