Aan 't Rijke 4891 CH Rijsbergen

Van € 398.500 tot € 498.500 v.o.n.

Project Aan 't Rijke

In de dorpskern van Rijsbergen wordt een uniek vernieuwbouwproject gerealiseerd genaamd “Aan ’t Rijke”. Het eigentijdse appartementencomplex grenst aan 't Rijkepad in Rijsbergen en bestaat uit een 6-tal ruime en comfortabele appartementen, waarvan 3 het karakter van een loft. De hoogwaardig afgewerkte en stijlvolle appartementen zullen toegankelijk zijn middels een lift via de ruime lobby aan de voorzijde van het complex in de Sint Bavostraat. Daarnaast worden de appartementen geheel voorzien van vloerverwarming en afgewerkt met glad stucwerk.

Elke wooneenheid heeft een eigen karakter, bovendien ruime afmetingen: van 105 m² tot 132 m². Dit is exclusief terras, berging en eigen parkeerplaats. Stelt u eens voor u dat zo'n grote ruimte hebt met hoogtes van 2,60 tot 4,60 meter. Laat daar uw fantasie maar eens op los. De omgeving wordt zoveel mogelijk van groen voorzien. Aan ‘t Rijke is een kleinschalig project met veel ruimte voor individuele wensen. Als u tijdig instapt, is er nog veel mogelijk! Uiteraard hebben we ook een kant en klaar plan.

OMGEVING EN LIGGING:
De centrale ligging in de oude dorpskern van Rijsbergen is heerlijk. U stapt buiten en vindt daar op zeer korte loopafstand: warm brood, lekkernijen, de weekmarkt, supermarkten, horeca en fijne winkels. De bushalte is slechts een paar minuten lopen. De wereld ligt aan uw voeten, laat de auto maar thuis! Overigens beschikt u uiteraard over een eigen parkeerplaats en berging binnen het complex. Houdt u van wandelen of fietsen in een natuurlijke omgeving? Wat dacht u van een prachtige wandeling langs het Beekpad bij de Aa of Weerijs. Of een fietstocht naar de nabije natuurgebieden: De Pannenhoef, De Vloeiweide, Het Mastbos of De Moeren. Wellicht fietst u liever net de Belgische grens over naar De Paters in Meerseldreef voor een heerlijke Trappist. Er is een fijnmazig wandel- en fietsknooppunten netwerk in en rondom Rijsbergen om steeds weer verrassende tochten door de groene omgeving te kunnen maken. De fiets parkeert u na afloop in uw eigen fietsenstalling. Rijsbergen heeft een gunstige ligging ten opzichte van Breda (10 min), Rotterdam (40 min) en Antwerpen (40 min)

- Wonen op een toplocatie in het hart van Rijsbergen
- Dichtbij het bourgondische Breda
- Riante woonruimte met verrassende indeling waarbij de hoge plafonds voor een optimale
ruimtebeleving zorgen
- Veel ruimte voor individuele wensen

Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met ons kantoor. Ons verkoopteam zal u met trots informeren over de mogelijkheden die het plan u te bieden heeft! Ook kunt u op ons kantoor een exemplaar van de brochure ophalen. Deze brochure biedt u een zo volledig mogelijk indruk van het plan.

Woningtypen

Van de 4 huizen in dit project zijn er nog 4 beschikbaar