De Buitenparel

Rijswijk (ZH) Verkoop gestart
Van € 222.500 tot € 495.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 30 (geen beschikbaar)
  • Wonen 46 tot 145 m²
  • Aantal kamers 3 tot 6
  • Perceel 160 tot 184 m²

Project De Buitenparel

Uniek en stedelijk wonen

Wil je stedelijk en duurzaam wonen in een natuurlijke omgeving? Kindvriendelijk, recreatief en in de buurt van het stadscentrum? Dan is De Buitenparel jouw nieuwe thuis!

Op steenworp afstand van het Rijswijkse Wilhelminapark wordt De Buitenparel gerealiseerd in RijswijkBuiten deelplan Parkrijk. Een wijk waarvan het aangrenzende Wilhelminapark het uitgangspunt vormt. De lange lanen met royale woningen zijn het verlengde van het stadspark.

Wonen à la Carte heeft de 30 woningen van De Buitenparel ontwikkeld. De woningen zijn verdeeld over twee woningenrijen bestaande uit een combinatie van herenhuizen en appartementen gelegen aan de Parelgraslaan in RijswijkBuiten. Aan de buitenzijde van beide woningrijen komen elk 6 appartementen verdeeld over drie woonlagen. De appartementen vormen een geheel met de herenhuizen doordat de daklijn op dezelfde hoogte komt. Een extra hoge verdiepingshoogte van maar liefst 2,9m op de begane grond bij de herenhuizen én ook bij de begane grond appartementen, zorgt voor nog meer ruimtelijk effect en extra lichtinval.

Per 6 appartementen is er een gezamenlijke entree met trappenhuis. De appartementen op de begane grond zijn circa 46 m2 en hebben zowel een voor- als een achtertuin. De appartementen op de verdiepingen zijn circa 49 m2 en kunnen genieten van een balkon aan de voorzijde. Alle appartementen hebben een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, badkamer en een technische ruimte. Er is een gemeenschappelijke fietsenberging en elk appartement beschikt over een eigen parkeerplaats.

De herenhuizen hebben een voor- en achtertuin die door verspringing van de woningen variëren in grootte. In de achtertuin is de berging met daarnaast een privé parkeerplaats. De herenhuizen hebben maar liefst 4 slaapkamers met de mogelijkheid voor een vijfde slaapkamer. De woonoppervlakte is circa 143 m2, maar er zijn vele uitbreidingsmogelijkheden om nog meer ruimte te creëren. Denk bijvoorbeeld aan een uitbouw van 2,4m op de begane grond, een erker aan de voorzijde of zelfs het uitbouwen van het herenhuis over 3 verdiepingen aan de achterzijde met 2,4 meter! Twee woningen zijn standaard voorzien van een erker van 1,2m aan de voorzijde inclusief openslaande deuren in de slaapkamer op de eerste verdieping naar een balkon aan de voorzijde.

UNIEK: AAN TAFEL MET DE ARCHITECT
De verschillende gevels zorgen ervoor dat ieder herenhuis een eigen unieke uitstraling heeft. Deze kun je nog verder ver personaliseren door samen aan tafel met de architect je huis helemaal custom made te maken. Er is een inspiratiewoning ontworpen en daarna ben jij aan zet om je herenhuis op maat te maken. Je gaat letterlijk aan tafel met de architect om de indeling en wensen voor je toekomstige thuis te bespreken. De architect vertaalt dit naar een ontwerp voor jouw perfecte woning. Jij wil tenslotte zelf bepalen hoe je gaat wonen!

Dit alles gaat onder professionele begeleiding van de architect en woonconsulent van Wonen à la Carte, dus speciale kennis is niet nodig. Zo is het ontwerpen van je eigen woning niet alleen heel erg leuk, maar ook nog eens eenvoudig en niet duurder dan een vergelijkbare nieuwbouwwoning.

ENERGIENEUTRAAL
De herenhuizen en appartementen voldoen aan strenge duurzaamheidsnormen, ze zijn namelijk energieneutraal. Dit betekent dat de zonnepanelen energie opwekken voor de verwarming, ventilatie en warm water in je woning. Alle woningen worden uitgerust met een eigen warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen. De warmtepomp zorgt in de winter voor een heerlijke warme woning door middel van vloerverwarming, in de zomer heb je het voordeel van vloerkoeling.

INTERESSE?
Kijk voor meer informatie op de website De Buitenparel.

Aan de getoonde tekst en sfeerimpressies kunnen geen rechten worden ontleend.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop maart 2020

Woningtypen

Van de 30 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Verkoopmakelaar

Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars

Vandaag bereikbaar vanaf 8:45
Bel 015-2125288

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Buitenparel

Van € 222.500 tot € 495.000 v.o.n.